Deletedmon_98 Minikkelebegim13 evet askim Salı sağlık ocağındayım bakalım 😂 inşallah güzel yükselir aminnnn ❤️ mutlaka haber vericem birlikte bekleyeceğiz 😂❤️
Deletedmon_98 1prensesannesi__ doğru dedin aşkım ❤️ bakalım pzt beklenen adet günü Salı daha yükselir diye düşünüyorum hem Salı da ovulasyonun 14.günü asıl test yapmamın gerektiği gün 😂
1prensesannesi__ Deletedmon_98 asıl test yapmamiz gereken zaman gecikmenin 10. Gunu askim biz coooooookça erken öğrendik teknoloji sagolsun 😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ çok teşekkür ederim çiçeğim benim 🥹❤️☺️🧡 bende öyle ayriyeten 9 ay burda birlikte olmamıza sevindim askooo 🤭🤰💃
Deletedmon_98 1prensesannesi__ yok artık 😂😂😂 kız kıyamam baya zorlu geçmiş inşallah bu normal kolay hamilelikle geçer ❤️ (kusmasız)
1prensesannesi__ Deletedmon_98 ay insAllah tek temennim o ama sanmiyorum bari 6. Haftada baslayip 4. Ayda bitse 😂😂 daha kısa çünkü
Deletedmon_98 Kivircikkuala ay bebeğim benim çok teşekkür ederimmm ❤️ hadi inşallah öylesin bence bak gör ❤️
Deletedmon_98 edaozkyyy öokkk teşekkür ederim bebeğimmmmm ❤️ Darısı sana olsun inşallah Sağ Salim güzel haberlerini alalım ❤️ evet çok küçük 🥹 yarın reglimin ilk günü Salı da ovulasyonun 14.günü yeni yeni yükselmeye başlar diye düşünüyorum
edaozkyyy Deletedmon_98 Amiiinnn inşallaahhh askıımmm 🙈🥹🥲♥️ bak her detayına varana kadar mutlaka haberdar et beniii her şeydennn bebiişşş 😍💘💘
Deletedmon_98 Kivircikkuala ay aşkım ozaman yapmaaaa 😂 şimdi çok küçük bile olsa atıyorum 5 bile olsa yani kanda çıkar ama testte çıkmaz o yüzden yapma ❤️ direk gitmkan vermeye kaçta gidicen
Deletedmon_98 edaozkyyy ay seni yerim teyzesisin sen sanal teyzemiz tabiki haber edicem ❤️ kendi görüştüğüm en yakın arkadaşımın bile haberi yok şuan 🤭 sende beni herseyden mutlaka haberleşiyoruz ❤️
Kivircikkuala Deletedmon_98 sabah 8 de hastane de olurum 😃 bak dün kü testi atacam bi gün geçmiş hali
edaozkyyy Deletedmon_98 oyyy teyzesiii yesiinn onuuuu 🥹🥹😍😍😍 tabiki de ederimm bebeğimmm ablalarımdan önce ilk işim sana resim atmam olacak 😂😂♥️♥️
Deletedmon_98 Kivircikkuala hadi inşallah aşkım ya aynı benim test gibi çıkmış işte benimkide böyleydi İnşallah hamişsindir güzelim benim ❤️❤️❤️❤️