Deletedmon_98 @1prensesannesi__ @edaozkyyy @Bburrcu @Minikkelebegim13 Kızlar 24.72 çıktı yeni tutmuş ben mi görmüşüm iyi mi değer kötümü risklimi anlamadım nolcak napçam bilgilendirin beni bi 🥺
Bburrcu Deletedmon_98 yaaaaa hayırlı olsun canım sevındım senın adına başlangıc ya normal öyle çıkması yukselır hayırlısıyla merak etme 🩵hayırlı gelsın mınıklerımız
Bburrcu Deletedmon_98 sağlık ocagında mı verdın kanı eğer öyleyse hafta ıcı kadın doğuma gıt canım baksın muane etsın folık asıte baslasın stres panık yapma dınlen sımdılık doktoruna gıdene kadar kalp atısınıda duyarsın kesesınıde görürsün inşallah tekrar hayırlı olsun 🩵
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 Yaa bu çok güzel bir habeeer🥹 Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Normaldir diye düşünüyorum yeni tutunmuş olabilir bende tam bilmiyorum bu konuları biliyosun bilenler daha iyi bilgi verir muhtemelen☺️ Ama bebişin seninlee ayy ben bile heyecanlandımm🥰 Bana da nasip eder Rabbim inşallah🤲🏻
1prensesannesi__ Deletedmon_98 kotu bi deger degil askim adet gu u 25 olmasina normal diyolar zaten ki adetine de var ben sabah yaptim test aksama kadar koyu olmustu cok hizli yükseliyo hic endise etme 🥰
Deletedmon_98 Bburrcu gerçekten mi normal değil mi 🥹 çok mu küçük yani inşallah hayırlısıyla sağlıcakla yükselir ❤️ çok teşekkür ederim bebeğim inşallah sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler 😀❤️ sanada hayırlı olsun çiçeğim ❤️
Deletedmon_98 Bburrcu inşallah canım ❤️ bugün özelde kan verdim sadece sağlık ocağına Salı gitmeyi düşünüyorum Salı bu uygulamaya göre bebek 4 haftalık gözüküyor o zaman gideyim mi yoksa bekleyeyim mi birazdaha
Bburrcu Deletedmon_98 özele gıtdıysen Doktor’un demıstır şu hafta gel keseye bakalım kalp atısına bakalım demıstır canım folık asıt basladımı
Deletedmon_98 Bburrcu Asko şöyle özele gittim ama muayene olmaya değil sadece kan vericem dedim verdim geldim 😂 folik asiti 1 ay önce kontrole gitmiştim çocuk için bi sıkıntı varmı vs diye o zaman doktor folik asit vermişti onu içiyorum
Bburrcu Deletedmon_98 çok ıyı yapmısın canım kalp atısını duyunca da paylaş hayırlı gelsın miniğimiz tatlı bı heyecan var demı 🩵🩵🥰🥰
Eliiiff_ Yorumların tamamını okuyamadım🙄 ama ben ilk teste bile pozitif derim ben adetime iki gün kala yaptığımda aynı öyle silik çıkmıştı şu an oğlum üç aylık inşallah güzel haberler alırsınız 🥰
Deletedmon_98 Eliiiff_ ayyy canım benim Allah bağışlasın çok teşekkür ederim ❤️ betam 24.72 çıktı beklenen regl günüm yarın yükselir diye umud ediyorum ❤️ nasıl sizce beta değeri
Deletedmon_98 Bburrcu inşallah kuzum o değerleri sağlıcakla görür ve kalp atışlarını da duyarım miniğin ❤️ evet çok tuhaf hissediyorum karmakarışık duygulardayım ❤️ sen kaç haftalıksın
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 kuzum benimmmmm ❤️ Rabbim hayırlısıyla sağlıkla senle kavuştursun bebeği en yakın zamanda ( pzt günü. ) haberini alayım inşallah o günleri de göreyim ❤️ çok teşekkür ederim askımmmm ❤️
Eliiiff_ Deletedmon_98 ooo pozitif ben de 33le öğrendim iki güne bir kan ister doktorun ikiye katlması gerekiyor 48 saatte bir
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 İnşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin duaların için🤲🏻 Salı günü sağlık ocağına gitceksin sanırım haber ver bizede beta yükselişini inşallah güzel bir değerle yükselir❤️
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 evet askim Salı sağlık ocağındayım bakalım 😂 inşallah güzel yükselir aminnnn ❤️ mutlaka haber vericem birlikte bekleyeceğiz 😂❤️
Deletedmon_98 1prensesannesi__ doğru dedin aşkım ❤️ bakalım pzt beklenen adet günü Salı daha yükselir diye düşünüyorum hem Salı da ovulasyonun 14.günü asıl test yapmamın gerektiği gün 😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ çok teşekkür ederim çiçeğim benim 🥹❤️☺️🧡 bende öyle ayriyeten 9 ay burda birlikte olmamıza sevindim askooo 🤭🤰💃
1prensesannesi__ Deletedmon_98 he yaa 5 ay ne eziyet cektim dogum sabahi kustumda doguma gittim afedersin o kadar cektim yani 😂😂😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ yok artık 😂😂😂 kız kıyamam baya zorlu geçmiş inşallah bu normal kolay hamilelikle geçer ❤️ (kusmasız)
edaozkyyy Deletedmon_98 aşkımm hayırlı olsunn çok sevindim senin adına inşallah sağ salim Allah kucağına almayı nasip eder 🥹♥️ daha çok yeni olduğu için düşük çıkmış bebeğim sen bol bol dinlen 2 günde birde kan ver canım ♥️
Deletedmon_98 edaozkyyy öokkk teşekkür ederim bebeğimmmmm ❤️ Darısı sana olsun inşallah Sağ Salim güzel haberlerini alalım ❤️ evet çok küçük 🥹 yarın reglimin ilk günü Salı da ovulasyonun 14.günü yeni yeni yükselmeye başlar diye düşünüyorum
Deletedmon_98 Kivircikkuala ay bebeğim benim çok teşekkür ederimmm ❤️ hadi inşallah öylesin bence bak gör ❤️