edaozkyyy Deletedmon_98 oyyy teyzesiii yesiinn onuuuu 🥹🥹😍😍😍 tabiki de ederimm bebeğimmm ablalarımdan önce ilk işim sana resim atmam olacak 😂😂♥️♥️
Deletedmon_98 edaozkyyy hahahahsj yerim seni 😂😂😂❤️ tabi öyle olcakkkk burda her şeyimizi paylaşıyoruz hiç eksiksiz resmen 😂😂 şu gün ilişki oldu şugün yumurtladım şugün duşa girdim hahsjksldls kocandan sonra birbirimizin bilmesi hakkımız 😂😂
1prensesannesi__ Deletedmon_98 asıl test yapmamiz gereken zaman gecikmenin 10. Gunu askim biz coooooookça erken öğrendik teknoloji sagolsun 😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ hshshshshs benek tutundu biz öğrendik 😂😂😂 gecikmenin 10.günü hey maşallah 😂😂😂 oldun biz erken seviyoruz
1prensesannesi__ Deletedmon_98 ay insAllah tek temennim o ama sanmiyorum bari 6. Haftada baslayip 4. Ayda bitse 😂😂 daha kısa çünkü
1prensesannesi__ Deletedmon_98 öyle valla doktorlar 10 gun bekleyin diyo ya ondan dedim 🤣 ama erken ögrenmek beni mutlu etti cok üzülmeye baslamistim artik kac ay oldu diye ama şükür nasip oldu
Karasevdam edaozkyyy cnm bende bütün adet belirtilerini yaşadım. Sancım oldu sivilcem çıktı.. ama şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür.. Rabbim de isteyen herkese versin inşallah 😍
Deletedmon_98 1prensesannesi__ doğru sen bide deneyimli annesin valla oh bana taktik ver süreç boyu 😂 ilk muayene ne zaman gitçen sen 😂😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ ayiyyyy evet bende onu duymayı çok istiyorum 🫠❤️ daha ilk muayene gelmeden direk onu istiyorum 😁❤️
1prensesannesi__ Deletedmon_98 ilk muaneye haftaya pazartesi diye düşünüyorum canım bide cokta deneyimli anne sayilmam asko ya cokta hatirlamiyorum desem yeridir 😂😂
1prensesannesi__ Deletedmon_98 evet yaa o benimde aklimda var bi yanim diyo haftaya gidiym kese görmüş olurum bi yanimda diyo 2 hafta daha sabredeyim kalp atışlarını da duyariz ama bakalım 😁 sen ne zaman gitmeyi dusunuyosun ilk muayeneye
Deletedmon_98 1prensesannesi__ 😂😂😂😂😂 olsun yinede ilk de şöyleydim diye karşılaştırabilecğein anılar var 😂 aşko ilk muayeneye git bu arada boşver kalbe birdaha gidersin ikisinde heycanlı bekleme süresi azalmış gibi geliyo öyle olunca bana 😂
Deletedmon_98 1prensesannesi__ aşkım bilmiyorumki hiç ne zaman gidilmesi gerekiyor 5 haftalık felan olunca giderim heralde yani haftaya 😂