umrumdadegil Ozge4154 bebiş doğunca uyuyacak an kovalayacağız heralde şimdilik uyumamaya devam yapcak bişey yok 😂🤣
1prensesannesi__ Kevserehdhd bu gune kadar uykusuzlukla savaşan ben bu gun pozitif gordum simdide uyuyamiyorum heycandan araniza yeni katildim🙈 kan vermedim daha henuz ama bana da dua edin olurmu 🥰
Bsraakgll0 Kevserehdhd 6+0 dayım doktor hcg min bi tık düşük olduğunu söylüyor henüz karından ultrasonda kese göremedik vajinal gördük hiç ağrım yok ama çok açık renk bi kanamam oldu çok endişeliyim😢
umrumdadegil Kevserehdhd bilmiyorum ki lökosit yüksek çıktı doktorum hemen antibiyotik başladı 1 hafta oldu tekrar gidip baktıracağım çok ağrılarım oldu daha önce aklıma bile gelmemişti enfeksiyon olacağı öyle idrar verdim şansa öğrendim
umrumdadegil Kevserehdhd teşekkür ederim 💜 fitil falan vermedi hiç antibiyotik başlattı hemen randevu bulabilirsem tekrar gideceğim bu hafta inşallah geçmiştir 🥺
_Hulya7106 Kevserehdhd ani bir mide bulantısı ile kalktım 21+4 üm bulantılarım 10. Haftada falan bitmişti iki sattır yoğun bir Bulantım var uykudan kaldırdı ta neden böyle oldu anlamadım uzun zamandır bulantım olmazdı bişey mi dokundu çözemedim de korkuyorum
Kevserehdhd _Hulya7106 bende de var o canm bende 22 haftalık oldum 2 gün önce kustum seviniyodum gecti diye demekki arada yokluyorlar
Ozge4154 Kevserehdhd şimdi işe gönderdim bişeyler hazırlayıp geri uyucam 😂 düzen müzen kalmadı perişan oldum