ipek_ipek00 gizem-cbn banada %80 erkek dedi ultrason görüntülerine bakıyorum videoda insanı yanıltıyor görüntüler çok hareketli😄
ummanela Bana da 13. Haftada erkek dediler hatta bayağı bacağının arasını açtı gördük önce %50 erkek dedi doktor sonra da yok ya %80 dedi. Ama böyle çıkıntı görüp sonra o çıkıntının kordon çıktığı da oluyormuş🤦🏻♀️
Wera Aysnr11 l Kitapkolik660_ kordona nasıl benzeyebilir acaba pipiyi doktorun renkli ultrasonla kan akışını izlemesi gerekir kordonmu pipimi die tabi bunözellik her doktor muayenehanesinde olmayabilir ozamanda emin değilim demesi gerekir
melike81_ Meralll002 benmkinide 13 de erkeğe bemzetmişdi ama kordonda olabilir demişti 16 da kız dedi 19 dada kız dedi haraketliydi benimkide pozisyon dönükdü hep😀😀
Kelebekmisaliihayat melike81_ benimki de bağdaş kurup oturuyor, hiç göstermiyor. 16 haftalık olduk. Doktor her açıdan baktı, %60 kız dedi. Hayırlısı bakalım 😊
tugbatosun Meralll002 benimde 16. Haftamda erkek dedi biz biraz acele ettik mavi mavi aldık eşyaları inşallah benimde değişmez 😂
Meralll002 Esra_4774 bilmiyorum oladabilir ama detaylı ultrason ya kesindir heralde ya degilmidir sence
Aysnr11 Wera Her hastane maalesef sizin gittiğiniz gibi tam donanımlı olmayabiliyor ultrason cihazları çeşit çeşit ki çoğu doktorun yanıldığı da oluyor. O yüzden tekrar diyorum imkansız diye bir şey yoktur 😇
Eda91- Meralll002 bende cumartesi gideceğim. (18 haftam) hala cinsiyet öğrenemedim. Detaylı ultrason 18-22 haftaları arasında yapılıyor. Haftamda tekrar çağırır mı bilmiyorum
Eda91- Meralll002 21. Haftamda yurt dışına gidicem o yüzden 18. Haftada gel demişti. Eğer cumartesi yaparsa yapar. Yapmazsa gitmeden bir kez daha uğrayacağım 20. Haftama denk getiricem
hayalim35 Meralll002 bizde 15 haftada kıza bnziyor dedi dün gittim göstermedi 19+2 haftalık olduk 🤦♀️