Meralll002 Yaşayan var mı kizlar 16 . Haftamda doktorum erkek dedi 2 ay erkek gördü 21. Haftamda detaylı ultrason cektirtik bugün yani kız dedi doktor. Sağlıkla gelsin sizde durumlar nasıl☺️☺️💜💜🧿🧿
fatos2404 Meralll002 kız evlat ya başladır bende çok istiyorum kız olmasını bu ikinci gebeliğim birde oğlum var 🥹
Mnkrkrt Meralll002 ayy bana da 15.hafta da erkek dedi ama kız hissediyorum iki oğlum var 🙈 bana umut oldunuz Kesin erkek diyip pipiyi gösterdi mi Yani bebeğin pozisyonu net miydi
nazazra24 fatos2404 ay canım aynıyız senle benimde 3 yaşında oğlum var şimdi 19 haftalık hamileyim hala öğrenemedik önümüzdeki günlerde öğrenicem nasip olursa içimden kız geçi İnşallah rabbim gönlümüze göre versin bu sene kız senesi sanırım çoğunlukla kız bebek bekliyor millet 😂♥️
ElifKarata Wera bence çok normal yanılmasi 🤣🤣🤣 ben iki gebeligimde de detaylı ultrasonda öğrendim ilk kızdı smdi erkek bu gebeligmde 14 ve 16 da erkek diyen doktor 18 de kız dedi detaylida erkek olduğunu öğrendim 😇🥰🤣
Wera Aysnr11 l Kitapkolik660_ kordona nasıl benzeyebilir acaba pipiyi doktorun renkli ultrasonla kan akışını izlemesi gerekir kordonmu pipimi die tabi bunözellik her doktor muayenehanesinde olmayabilir ozamanda emin değilim demesi gerekir
Meralll002 _Tazeanne doktor erkek dedi ama emin de değildi çünkü çok hareketli çok pozisyon değişiyor benimki😅🧿
Meralll002 Mnkrkrt yok cnm net değildi doktorum erkek dedi ama çok hareketli çok pozisyon değişiyor bir resim alamadık cinsiyetten o zamanlar☺️🧿
roseshah28 Mnkrkrt Ya bende öyleyim Allahım gücüne gitmesin kız istiyorum ya bana 13+5 de ya kordon ya pipi dedi inşaAllah kordondur diyorum bir sürpriz ile karşılaşmayı umuyorum hep :(
Meralll002 La_Liberte bilmiyorum gönlümde kız vardı ama erkek hissediyordum hep bugün detaylida kesin kız dedi doktor artk doğumda görücez inşallah ☺️🧿💜
Tibmer Meralll002 ay ben şimdi 12 haftalığım doktorum yüzde 51 kıza benziyor dedi değişir mi ya ben şimdiden kız kıyafetleri falan bakıyorum çünkü🥺😂
Mmeelliikkee Tibmer hiç bilmese %50 zaten 🥳. Siz çok bakmayın bence hafta erken oran düşük bizim %80 den döndü 12 de :) hayırlısı olsun
La_Liberte Meralll002 şimdiye kadar kesin dememişlerse olabilir tabi ☺️ Allah gönlünüze göre vermiş maşallah 🧿