ilayda_2309 Sbhtzmn ayy inşallah nerden doğdu içine kız daha önce böyle içine doğup hamile olduğunu öğrendiğin var mı ben inanırım böyle şeylere
Sbhtzmn ilayda_2309 iş yerinden arkadaşım 😅 2 aylıkken ogrendı ama 1ay gitmedi test yapmadı bekledi. Sen bekleme kız catlarsın
Arasegeyigitefe ilayda_2309 aynen canm doğru diyorsun ama Işte neblym sıklıkta olsa belki varsa çıkar diye düşünüyorum 🙈 hiç zamanda geçmiyor
Deletedmon_98 ilayda_2309 ya vall helal olsun sabrına hayran kaldım ☺️❤️ benim pzt günü yarın ve pazar yapmayı düşünüyorum 😂 dayanamayangillerdenim 😂
ilayda_2309 Sbhtzmn ayy inşallah bende hayırlı haberler alırım da bekleyebildigim kadar bekleyemeyi düşünüyorum ama.bakalim
Eminenur010 Sbhtzmn ya benimde dündü ama ben yarını bekliyorum sabah ilk idrar daha iyi yazıyor inşallah hamileyimdir bende ❤️
Sbhtzmn Eminenur010 valla ben bekleyemedim akşam yaptım bugun kan verdim 119 geldi beta insallah sende pozitif görürsün 🙏🏻🥰
ilayda_2309 1prensesannesi__ ayyy en güzel maşallah darısı bana artık dualarını bekliyorum canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Deletedmon_98 ilayda_2309 doğru diyorsun şimdi benide bi korku basıyor bir heyecan basıyor değişik duygulardayım sabahı bekliyorum