Deletedmon_98 ilayda_2309 ya vall helal olsun sabrına hayran kaldım ☺️❤️ benim pzt günü yarın ve pazar yapmayı düşünüyorum 😂 dayanamayangillerdenim 😂
Eminenur010 Sbhtzmn ya benimde dündü ama ben yarını bekliyorum sabah ilk idrar daha iyi yazıyor inşallah hamileyimdir bende ❤️
ilayda_2309 1prensesannesi__ hayır bu sefer bekleyeceğim canım her ay negatif görüyorum o yüzden bu sefer beklemeyi düşünüyorum
Arasegeyigitefe NovaVina_ ayniyiz benimde bat 13 ama ben 9 nda test yapmayı düşünüyorum 🙈🤲🤲🤲 inşallah bu sefer vardr
Sbhtzmn ilayda_2309 insallah sende hamilesindir canım umudunu kaybetme ctesi kan vermiştim erkenmiş cıkmadı 🤷🏼♀️ dün idrarda silikti erken ögrendim biraz ama sabırsızlık işte 😊 kan verirsen kesin cıkar bak
ilayda_2309 Sbhtzmn korkuyorum canım vallahi her ay negatif görmekten oldu bu korku bende çok kan verdim idrar testi yaptım ama hep negatif gördüm o yüzden korkuyorum
1prensesannesi__ ilayda_2309 yani daha önce o kadar cok gecikmen olmadiysa eğer anlarsin zaten insAllah hamilesindir canim 🥰