sevaldqn1 Eslem2112 en yakın zamandaa böyle bir post açmak tek istediğim şey canım umarım yaşarım da güzelce buraya yazarım kızımlaaa fotilerr atarım buraya🥹
Eslem2112 sevaldqn1 hade inşallah darısı tüm hamiş annelerin başına sağlıkla alalım hepimiz kucaklarimiza
AdaKaranfili Annabelle evet genç kizken ölür dirilirdim ağrıdan. İlaç bile fayda etmezdi.kusma mide bulantisi bayılma soğuk terleme .ne istersen vardı. Evləndikdən çocuklardan sonra adet sancım hiç yok.adet olduğumu wc girince anlıyorum.
sevaldqn1 Umutunelifi93 ay hadiii inşallah canım vajina kemiklerin ne durumda ben kalkip yürürken baya zorlanıyorum bu uyarmadan sonra sende de aynimi??
Umutunelifi93 sevaldqn1 maalesef bende de aynı dün çok zor yürüdüm gece de ağrıdı şimdi de adet ağrısı gibi çekiyorum bakalım aaayy doğurursan yaz merak ederim seni bende yazıcam
Youngmotherr sevaldqn1 az daha sabır çiçeğim bende korkuyordum ama bak doğdu bile 4 aylık olacak az kaldı 🥺 sen de gör bak bir bakmışsın doğurmuşsun bebişi
AdaKaranfili Deletedmom_116 bilemiyorum canım. İkinci doğumdan sonra yumurtalama zamanı sancilarim oluyor .baya. son bir kaç aydır.karnim belim ağrıyor. Ama adet zamanı hiç ağrım olmuyor.vucutla alakalı ola bilir kuzum
Deletedmom_116 Youngmotherr haha ewet ben bile doğurdum ayyy aglicam o degild ebibdaha var gibi sjdjd yokmu bı kanka daha ♥️😂😂
sevaldqn1 Yazmelegi_ suniyi tavsiye eti ama açıklığım ilerlemediği için biraz sıkıntı olacağını bebeğin strese girebilir ani sezaryene alma şansım olabilir 1 haftan var 41e kadar kendi sancın olması daha iyi olur dedi bende kendi sancımla istiyorum şuan o yüzden suni düşünmedim ama mecbur 1 hafta daha gelmezse suni almak zorundayım
sevaldqn1 Dzb aşkımm gerçekten evde cekip gittiginde daha iyi oluyormuş ben kıvranana kadar evde çekmeyi düşünüyorum hastane de yakın zaten arabayla 15 dk falan tabi yolda doğurmazsam inşallah açılman olur da kolayca halledersin haber et sürekliii
Dzb sevaldqn1 felaket sancım var şimdi muayene etti, açılmam varmış ama nekadar olduğunu söylemedi, bebek kafası hala kanalda değil dedi bekliyoruz bakalım🤲
Esra_4774 sevaldqn1 sen yere çömel skuat yapıyoz ya öyle eşin ellerinden tutsun ördek gibi yürü buda çok iyi bide eşin sana perine masajı yapsın Google’dan bakın canım bilmiyorsa bunlar çok çok etkili hem doğum esnasında yırtılma falan hepsini engelliyor hemde kaslarını dahas iyi kullanmanı sağlıyor