Irade_2021 Tunzaliee Salam qizlar burani aktiv saxlayaq kimin ne sozu olsa yazsin.Burda birsey yazmaq ucun gerek turk dilinde yazasan oda kimi cavab verir kimi yox.Amma dusunurem bura aktiv qalsa suallarimizi rahat vere bilerik
Irade_2021 Tunzaliee Bilinir sizde ilk hamilelikdi.fol tursusu icin en esas.birde yemeklerinize fikir verin 3aydan sonra usaq sizinle qidalancaq gerek ananin vitamini bol olsun
Irade_2021 Tunzaliee Qizimda seherler ureyim bulanirdi amma qaytarmirdim.amma bu hamileliyimde gunortadan sonra ureyim bulanir amma qaytarma olmur.esas urek bulanma usagin ureyi doyunnen sonra olur
Tunzaliee Irade_2021 fol turşusu 3 ay evlilikden önce içmişdim deye hekime gedene qeder risk elemirem içmeye deirler vitaminin çoxu da zererlidi. Ona göre deirem gedim meslehet görse içim
Irade_2021 Tunzaliee Meslehet senindi canim amma xeyir icmelisen 3ayina qeder.usagin basinin inkisafi ucun.hem usaqin tutunmagina komek edir
Tunzaliee Irade_2021 hee çox xeyirdi ama 1cigüne kimi deyirem dözüm bidene desin davam ele içmeye men de davam edim. Bele her ağızdan söz eşidir adam düşür stresse🥲
hepoyleolurzaten_ Irade_2021 salam ilk uşağınız nə qədərlikdi?☺️Belə oxuyuram ürəyimnən ikincidə keçir🤣
Irade_2021 Tunzaliee Basa dusurem seni.Amma fol tursusunun xeyiri varki ziyani yoxdu men ozumde 2hamileliyim ikisindede icmisem.3ayinnan sonra hekim saxlayir.Yenede meslehet senindi icin rahat olsun.Men saglam tutunmagi ucun dedim
Irade_2021 Tunzaliee Beli olur 25m 29m araliginda qiymeti deyisir apteklerde ferqli olur.en baha kanon aptek verir.
Tunzaliee Irade_2021 hee men de 3 ay içmişem evlilikden evvel yeni bütün yayı içmişem ziyanını görmemişem
Arzu501 Tunzaliee xanım siz elə yenədə həkim deyənə qulaq asın. Gedin görün ne yazacaq ne deyecey. Sağ salamat qutarasınız inşallah
Irade_2021 Ela usaq saglam olacaq.InsAllah.senin ozununde bedenin quvvetli olur viruslara qarsi.bu hefterde adam tez qrip tutur