umudumhicbitmez13 777gonul_ qızlar salam bu seher yatagima aniden pisleşdim ureyim basladi tez tez vurmaga bedenim esdi isdi ter basdi hamileyem 13hefdelik qorxuldu sizce bu hal
Melodimm umudumhicbitmez13 Tezigin düşüb bəlkə?Deyirler hamilelikte ürəyin tez tez atması normaldı.Mendede olur arada.Siz yenədə həkimə yazın.
777gonul_ umudumhicbitmez13 salam ürəyin tez tez vurması məndədə olur tez tez cirpinir sanki hamiləlikdə belə hallar normal qəbul edilir istilənmək tərləməkdə elə buna görə olub yəqin ki
ilkgozagrim__ Merhabalar kızlar ne güzel konuşuyorsunuzzz az çok yazdıklarınızı anladım Azerbaycan’lı olmamama rağmen 20+2 haftadan selam
Bandjmeke Salam qızlar.Men 33hefteliy hamiləyəm.Qarnimin aşağı hissəsində sancılar var.neden ola biler
Nnnnn2402 Salam qızlar sağ salamat inşAllah her biriniz qucağınıza alasız🙏men de 6 hefte 1 günlük hamileyem
gula_09 Tunzaliee ətrafdakılar o qədər qorxutmuşdu, əksinə rahat keçirdirəm) bircə yuxu problemi olmaya ayaq üstə yatıram az qala😩 Allah hamımızı dardan qutarsın🙏🏻🩷
gula_09 Tunzaliee məndə də ilkdi 4+3 olanda testlə öyrənmişdim 4+9 da həkimə getdim, heç stress etmiyin, əsas ağır qaldırmayın, ani hərəkətlər etməyin inşaAllah kisəni görəcəksiniz bu həftə😍🙏🏻 mən də indi 8+3 dü
gula_09 Qızlar həkiminiz kimdi? Razısınızmı? Təbii doğuş yoxsa qeysəriyyə istəyirsiz?🤩 mənim həkimim Günel Ziyadovadı, təbii doğuş istəyirəm Allah izin verərsə, bir o qədər də qorxuram🥺
Melodimm gula_09 Stimul Hospitala gedirəm mən.Naide xanımın yanına.Kesr olacam insAllah.Raziyam hekimden mən.Bakixanova gedirəm.
Bandjmeke Melodimm Uzananda keçir ancag..Uwag başı awagidi uje.Hekim karset yazıb.Onu taxa bilmirəm incidir meni