Zehrabal1 Loyabloom ayy zaman geçtikçe heyecanlanıyorum bende 37+6 haftalığım. Her kontorlden önce evi bı güzel temizliyorum belki dogururum diye 😂 ama dogurmadan geri geliyorum . Bakalım cuma günü kontörlüm var o zaman 38+1 oluyorum inseAllah. Doktor çatı muayenesi yapicagini söyledi . Korkmuyor değilim . Bugün evin yarısını temizledim yarın da diğer yarısını temizliycem . Belki bu sefer doğurup geliririm 😂
GulKeskin Loyabloom 39+1 deyim Normal doğum yapacağım nasipse o yüzden bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek 🙈 Geçen hafta 3320 gr di bu hafta aldı mi bilmiyorum yarın gidicem🥲 Afedersin vajinamda inanılmaz agrilar var çatı kemiklerim çok agriyor Yatıp kalkarken zorlanıyorum yuruyemiyorum bu durum baya şiddetlenmeye başladı doğumla mi alakalı bebek mi çok baskı yapıyor anlamadım 🤷🏻♀️
Loyabloom GulKeskin valla benımde pelvis kemiğim çok ağrıyor bacaklarımı açamıyorum sağa sola dönemıyorum. Vajinama baskı var baya aşağıda hıssedıyorum🤦🏻♀️ kanala indiği için oluyor diyolar
AsyA_34 GulKeskin Bende 38+1 bakalım hangimiz önce doğuracak 🥹 bende de kasılma oluyor bazen geçiyo yalancı sancı sanırım , sağlıkla bi an önce kavuşalım inşallah 🤍
Nihalblt GulKeskin aynı durum bende de var 3 haftadır, doktoruma söyledim kemikler açılıyor o yüzden normal dedi
Bskylmz_06 GulKeskin merhaba bende 39. Haftadayım resmen beni yazmışsınız aynı şekilde yaşıyorum bütün ağrıları şimdi ne durumdasınız gelen giden varmı merak ettim kontrolde ne dedi doktor ☺️
GulKeskin Loyabloom Aynısi gerçekten donmek falan olum gibi battıkça batıyor 😵💫 İnsallah öyledir yerleşse de cikiverse 😅
kvsr22 Loyabloom Benim 15-20 gündür öyle ama iki gün önce kontrolüm vardı ,bebek dönmemiş bile.Kız olduğu için belki de hem aşağıda hissediyorum hem de dediğiniz ağrılar var.
Ebrugrgn Loyabloom 38+1 de gitmiştim doktora kilomuz 3300dü. Normal doğum bekliyoruz bakalım kanala inmeye başlamış demişti nstde sancım falan yoktu yolunda her şey bakalım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek inşallah 🥰
Aysedgl En son 36+4 de 2800 dü şuan 37+3 üz pazartesi daha kontrolümüz bakalım kac kilo oldu hanfendi gercekten full enerjiktim by haftaya kadar hep uyudum bu hafta agrilar cok oluyor bugun dogururmuyum acabalar uyutmuyor surekli.dogum dusunuyorum
Loyabloom Aysedgl bende de şiddetli bel ve kasık agrısı var doğuruyorum sanıyorum nst de sancım çıkmıyor🤦🏻♀️ daha fazla bekleyemeceğim
Aysedgl Loyabloom ben kaca çıktı goremedim ama o zamna gittigimde hafif sancilariniz var demislerdi sizin hicmi.cikmiyor
alitalia Loyabloom 35 haftalık kontrolümüzde 2900 gramdı prensesim🌸 12 aralıkta da doğumumuz var inşallah. Yorucu geçiyor günler üstüne bir de bronşit oldum🤦🏻♀️ iyileşmeye çalışıyorum. Onun dışında herseyimiz hazır kuzumu bekliyoruz. Umarım öksürüğü de keseriz doğuma kadar yoksa yandığımın resmidir. Sezerryan olacağım bu öksürükle dikiş falan tutmam ben 😬
alitalia kvsr22 hadi inşallah deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim 🙏🏻 karıştırıp hemen yiyeyim mi yoksa beklemesi gerekiyor mu
Tgba26 Loyabloom merhabalar ben şuan 37+4 üm. Bebişim 2600müş kilosu. Bugün çatı muayenesi yapıldı ama açılmam yok ve ön taraftaki kemik dar olduğu için bebek kendini itemez sıkışır ve yırtılman çok olur dedi cuma günü sezaryen olucam nasipse
Cerenimm 35+6 da kilo 2900 , boyu 48 cm di. Ağrılar bendede var. Havalar soğudu acaba üşüttüm ondandır diyorum kendime. Kasıklarımda Ağrı var. Kemiklerim batıyor. Hafif ishal gibiydim. Erken gelsin istemiyorum. Doğum için daha çok erken.