Aysedgl Loyabloom ben kaca çıktı goremedim ama o zamna gittigimde hafif sancilariniz var demislerdi sizin hicmi.cikmiyor
Ayseemine25 Loyabloom yarın 37 haftalık oluyor. 36+1 de 3400 gramdı. Cuma günü kontrol bakalım kaç olmuş. Gebelik şekerim var bebek iki üç hafta önden gidiyor. Birde sinüzit oldum. Çok feciyim sezeryan olucam haftaya kadar bir toparlasam ikisi bir arada nasıl olucak🥴
YigitPoyrazMomm Loyabloom cuma günü kontrol günümüz bakalım kaç kilo bebişim en son kilosu 2700 ve inşallah normal doğum olacak bir aksilik çıkmazsa🤲😇
eyilmz 37+1 olduk. kilosu 2.800 olmuş, dogum için se henüz bir şey belli değil. normal istiyorum ama bakalımmm haftaya salı tekrar gidicem kontrole inşaallah
Cicekliannee Bizim de 36+3. En son 33te gitmiştim. Cumartesi kontrol var çatı muayenesi yapalım dedi doktorum. Aranızda yaptıran var mi kızlarrr
Loyabloom Cicekliannee ben çatı muayenesinden çok tırsıyodum valla canım tatlı oldugu için😂 onu bile yaptıramayan normal dogumu hiç yapamaz dedım sezaryene karar verdım😂
Sedefdinc Loyabloom 37. Haftadayım 12 aralık tarih aldık bebiş makat geliş dönmüyor 🥲🤦♀️ dün 2750 gramdı kaburga kemiğimi deşiyor sağ olsun 😑🥰
annemsii OznurSlmz1 selam canım bende 37 +1 deyim nasıl gidiyor yarın kontrolüm var benim en son 35+5 de gitmiştim doktor 3 kilo demişti sağlıklıydı çok şükür yalnız bende hep tansiyon sorunu var
OznurSlmz1 annemsii güzel gidiyor yinede çok şükür şükredecek çok şeyimiz var başkalarına bakınca ama arada bir yalancı Sancılar oluyor kramplar ağrılar başladı ama dinlenince geçiyor. Yarın benimde kontrolüm vardı ne güzel. Ama randevum iptal edildi mecbur önümüzdeki hafta çarşamba gidicem. Sizin kilonuz iyiymiş maşallah. Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤗
AsyA_34 GulKeskin Bende 38+1 bakalım hangimiz önce doğuracak 🥹 bende de kasılma oluyor bazen geçiyo yalancı sancı sanırım , sağlıkla bi an önce kavuşalım inşallah 🤍
annemsii OznurSlmz1 valla inanırmısınz özellikle bişey yemiyorum ama hsrgğn bir kız ve bir bardak süt içmeye özen gösteriyorum özsllikle şu yenmez bu yenmez deyip şey yapmıyorum. Önceden nasıl besleniyorsam öyle devam ve benim ikşnci gebelipim canım kilosu içinde kendini üzme haftasına göre normal bir kilo ama eğer biraz alsın istiyorsan hsrgüm benim gibi bir bardak süt ve muz yiyebilirsin zaten son günlerde hızlı kılo alıuoe canm bu arada bende hiç sancı falan yok bebeğin hareketlerinin acıtması dışında tabi aşşaşıdan ağrım var ama oda normaldir
nurcantasdmir Loyabloom 37+2 yim bebis de 3491 kilo artık dogurmak istiyorum sırt ve bel agrılarımdan kalkıp oturamıyorum. Kendi kendimi strese sokuyorum ne kadar iyiyim korkmuyorum desem de yuzumde 2-3 gunde cıkan sivilceler aslında strese girdigimi gösteriyor bakalım bebis dogunca her sey yoluna girecek mi🥲
annemsii nurcantasdmir benden bir güm öndesin canım bakalım kilomuz kaç olucak öğreneçşcez yarın inşallah bu arada stere sokma kendini rabbim o gücü kuvveti kadına veriyor emin ol benim gibi acı eşiği çok düşük biri olarak bile doğum yapmışlığım var rabbşm sanada bize de yardım etsin inşallah dua et sadece