Premsesko Pamuk Canım ya benimde bugün 1 kez 13 7 çıktı çok canım sıkıldı şimdi genelde 11 filan çıkıyor. Düştüğü sürece sorun olmaz değil mi
Melike_4949 Pamuk cihaz alicam inşallah canım ya benimde baş ağrısı baş dönmesi vardı bir kaç gündür en son dün yüzüm gözüm şişti birden işte
Pamuk Premsesko Vallahi bende bunaldım sürekli bisey çıkıyor.Tetikteyim bekliyorum zaten baş ağrısından anlamistim🙄
Premsesko Pamuk Hiç sorma sürekli birsey çıkıyor gerçekten. Şimdi ölçüyorum 11 12 filan. Doktorun ne diyor ara yükselmelere
Melike_4949 Pamuk tamam canım dün oldu bugün yok çok şükür acile gittim sonuçlar normal çıktı gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler ama çıkmadı birşey
Tatar59 Delidolu senin az ve bu çok güzel bişey. Bebeginkine bişey diyemicem ama bence normal. Komşumun da 750ydi 25 haftalıkken.
Blackatlas Delidolu Ben de 25+5′de doktordaydım ve kilosu 760 gr boyu 31 cm civarı dedi. Kilosu normal her şey yolunda dedi, hatta kilosunu ısrarla normal di mi diye sordum evet dedi gülerek gittiğim dr doçent ünlü biri burda
Ebru3457 Delidolu gayet normal bende 24+6 da gittim 711 normal dedi doktor bu haftalar arası zaten 700-900 gram oluyor benim bildiğim
Ebru3457 Mnktrtamnk bende 2 gün sonra 26 olucam şimdiden 10 kilo aldım almayanlara yada az alanlara cidden hayret ediyorum bizde öyle olabilsek 😂😂😂😂
Ebru3457 Delidolu normaldir canım kafana takıp düşünme bende ilk hastaneden çıktığımda sizin gibi düşündüm sonra araştırdım bu haftalarda 700-900 gram oluyormuş öyle yazıyor hep
Melike_4949 Pamuk inşallah canım ya doktora gidicem işte normal doğuma engel olmaz inşallah 😕 tansiyon aletini de bir komşudan rica ettim bir hafta kullanmak için