tugcesakzci Delidolu valla normal geldi canım bana internette de hep bu civarlarda yazıyo garip bi doktor 🤷♀️
sacmalamakizim Pamuk Aaa nasıl verdiniz iştahsızlık ve kusmanız mı var, genel de gebelikte kilo verimi çok nadirdir. 😊
Hnd_01 sacmalamakizim bende 6 kilo verdim ama hiç istahsizligim yoktu 😅nutellalari götürdüm hep.hic te kusmadim.36.haftamdayim 3 kilo almışım.
Melike_4949 Asuala gebelik şekerim var benim canım diyet yaptığım için birde 6. Aya kadar mide bulantısı kusma ile geçti 😅😅 yoksa bende kilo alırdım kesin
dnzasl Pamuk ben de 80 kilo hamile kaldım 😃 daha ilk muayenede tansiyon çıktı. Daha neler çıkacak bakalım 😣
Mnktrtamnk Delidolu ben 27 hafta sekiz kilo aldım ve beyaz ekmek hamur işi kızartma yok nasıl oluyor çözemedim yav hamile değilken ki yemem le aynı 🤷🏼♀️😂
Ebru3457 Mnktrtamnk bende 2 gün sonra 26 olucam şimdiden 10 kilo aldım almayanlara yada az alanlara cidden hayret ediyorum bizde öyle olabilsek 😂😂😂😂
Melike_4949 Pamuk dün tansiyon yüksek çıktı birden yüzüm gözüm şişti inşallah normal doğum için sorun olmaz
Tatar59 Delidolu kız masallah sana. Ben toplam 9 kilo aldım şimdiye. Son randevudan sonra diyet yaptım iki haftadır hiç kilo almadım çok şükür. 23 haftalıkken 610 gramdı bebek. Artık daha hızlı almaya başlayacak dedi doktor. İki hafta sonra gorucez bakalım.
_Hulya7106 Pamuk of nası ya nası becerıyonz 😂 54 ile hamile kaldım 60 kiloyum 21+2 yim zorla yiyorum iştahım yok ama kilo alıyorum anlamıyorum 😂
KuzeyinAnnesi10 Delidolu kız aynıydım çok sevinme sonra bi anda şiştim ödem galiba 10 kilo olmuşum 64 le kaldım 73 kiloyum şuan