Bsrrgl Delidolu ay bilmiyorum ki ya az sanki hakkaten bende 17deyim 1 kilo almışım ama kusmalar anca durdu
Parlakk Delidolu bende 25 haftaligim 9kilo almışım 🤣 kilomuz haftayla uyumlu gidiyor en son 22 de gitmiştim 487 gram demişti
Melike_4949 Pamuk inşallah canım ya doktora gidicem işte normal doğuma engel olmaz inşallah 😕 tansiyon aletini de bir komşudan rica ettim bir hafta kullanmak için
Ebru3457 Delidolu normaldir canım kafana takıp düşünme bende ilk hastaneden çıktığımda sizin gibi düşündüm sonra araştırdım bu haftalarda 700-900 gram oluyormuş öyle yazıyor hep
gzdehlal-36 Delidolu ay bende bir iştah bir boğaz var sanırsınız İstanbul boğazı mübarek ya 😂 doymuyorum resmen 20. Haftadayım 7 kilo civarı almışım son ayları hiç düşenmiyorum nasıl olacak bakalım 😂
1prensesannesi__ Pamuk cok guzel 12 kilo 20 kilo gibi farketmistir kesin doktor tavsiyesi yasaklari ile mi kilo verdin yoksa diyetle falan mi
Tatar59 Delidolu senin az ve bu çok güzel bişey. Bebeginkine bişey diyemicem ama bence normal. Komşumun da 750ydi 25 haftalıkken.
Smr28 Delidolu bende30 haftalığm iki kilo almışım 😂 ama şeker var bende onun için dikkat ediyorm yoksa alırdım bence
MomsE Delidolu aa haftasına göre iyi zaten her doktor farklı söylüyor bende sadece 4 kilo aldım süper böyle devam et dedi doktorum