Delidolu KizlAr doktor Bebeğimin Kilosunun Az Olduğunu Söyledi Bende Kilo Almamisim BizimLe ayNi Haftada olanlar Ne durumda ?
Mnktrtamnk Delidolu ben 27 hafta sekiz kilo aldım ve beyaz ekmek hamur işi kızartma yok nasıl oluyor çözemedim yav hamile değilken ki yemem le aynı 🤷🏼♀️😂
Tatar59 Delidolu kız masallah sana. Ben toplam 9 kilo aldım şimdiye. Son randevudan sonra diyet yaptım iki haftadır hiç kilo almadım çok şükür. 23 haftalıkken 610 gramdı bebek. Artık daha hızlı almaya başlayacak dedi doktor. İki hafta sonra gorucez bakalım.
Krtcm tugcesakzci her bebeğini gelişimini farklı oluyor o haftada benım bebeğim 750 gramdı anormallik yok bence
tugcesakzci Delidolu tam haftasıyla uyumlu ama normal kabul ediliyor bu kilo 25. Haftada neden az dedi ki ben de 300 400 gram falan da ondan az dedi sandım kız
nb- Delidolu 25 haftada 780 e az mı dedi ? Benimki de 790 ama hiç az filan demedi ben kendim de 4 kg aldım
Ebru3457 Delidolu gayet normal bende 24+6 da gittim 711 normal dedi doktor bu haftalar arası zaten 700-900 gram oluyor benim bildiğim
dnzasl Pamuk ay ne güzel 🫠😀neler yaptınız .Bana doktorum kilo alma hakkın kalmamış dedi.Acil diyet önerdi.
sacmalamakizim Pamuk Aaa nasıl verdiniz iştahsızlık ve kusmanız mı var, genel de gebelikte kilo verimi çok nadirdir. 😊
Pamuk dnzasl Canim ben kilolu hamile kaldım istemeden kilo verdim.Birde seker çıktı o da çürüttü beni😂
OyaOzdmr 63le hamile kaldım şuna 16+6 olduk 70 kilo oldum çok yiyorum hiç doymuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ makarna ekmek pilav ekmek 😂
Gulhacolak Asuala yarin bende 35 im hayırlısıyla bende 13 bucuk almisim 🤭 gerçi ilk gebelikte 22 kilo almıştım bu hic kilo almayanlara maşallahh diyorum 😂
Melike_4949 Asuala gebelik şekerim var benim canım diyet yaptığım için birde 6. Aya kadar mide bulantısı kusma ile geçti 😅😅 yoksa bende kilo alırdım kesin
dnzasl Pamuk ben de 80 kilo hamile kaldım 😃 daha ilk muayenede tansiyon çıktı. Daha neler çıkacak bakalım 😣
Boncukk123 Pamuk canım şeker icin geçmiş olsun ama acaba şeker varken yasak olan besinleri yemeden kilo verilir mi ama yine de şeker varmış gibi olmaz dimi cunku şekeri olanlar cok kısıtlı besleniyor ancak bebeğin kilo alacağı şeyleri tüketiyorsunuz
tugcesakzci Delidolu valla normal geldi canım bana internette de hep bu civarlarda yazıyo garip bi doktor 🤷♀️