Mavideniz26 Birhayalimvr ilaclari buz dolabinda tutucaksiniz zaten birde adet gununuze gore ilac tedavisi baslanim bir kac gun sonrasi icinde yumurta kontroleri yapilip yumurta toplama gunu belirlenir
Mavideniz26 Ravza11 havuc suyu iyi diyorlar birde ceviz kabak ceyirdegi falan diyorlar bu lari ye bol bol
Birhayalimvr Ravza11 ohhh icim cok rahatladi canim korkuyordum biraz insallah pozitif sonuç alirsin 🤲
Krcaaa Birhayalimvr aynı duygu durumları bizde de var yalnız değilsin emin ol.ilaçları ben ankaradayım kolay buldum bi tane küçük termos çantam var onunla alıp getiriyorum kaldığım yere buzdolabında muhafaza ediyorum
Caglasmz Krcaaa bende başladımm yumurta takibi yapılıyor cuma tekrar gidip toplama gününe karar vereceğiiiz umarım hepiniz o güzel haberi alırız 🌺🙏🏼
Aabbccc Birhayalimvr ya canım bende öyleyim yeni pazartesi günü doktora gittim âdet olmayı bekliyorum
123459 PinkyJelly benim dondurulmuş embryolarım var 1 ay rahim dinlendirme yaptık adet olmamı bekliyordum oldum 3.gün kontrole gittim ve 10 günlük ilaç başladım 2 aralıkta tekrar kontrole gideceğim ve transfer gününü belirleyeceğiz
mickey 123459 Merhaba bana da şuan rahim dinlendirme yapılıyor. Toplama işleminden sonra bir değil ikinci adetinde buraya gel dediler. Bende şuan merak ediyorum adetli iken transfer olmaz galiba demi. Beni neden adetimde çağırdı ki
123459 annesinin_kelebekleri eğer embryon varsa kalanları dondurduysan şuan mesela 12 bin tlye 1 yıllık kalan emvryoları dondurabiliyorsun. Transfer ücretide şuan 26 bin ama maalesef fiyatları artacakmış
aybarsaybuke Birhayalimvr adetin 2.günü çağırmaya başlayacak 3 günde bir tekrar çağıracak en son kontrolde çatlatma iğnesi yap dicek yaklaşık 36 saat sonrada yumurta toplama. Benim yarın çatlatma iğnesi vur diyeceği gün olacak inşallah bakalımm. İnşallah istenilen boyuta gelmiştir
Birhayalimvr aybarsaybuke insallah canim ya herşey gönlünce olsun allah hepimiz isini rast getirsin hepimizin yavrusu olsun🥰🩷