Smr28 Kızlar benm kuzenimde yaptı tüp bebek ve şuan iki aylık sanırım ama kanaması oluyor sizce tutmamış mı
PinkyJelly Smr28 doktoruna söylesin kanama miktarı önemli böyle durumlarda, tutunma ilaçlarını artırabilir veya önemli bişey varsa yatış verebilir
Birhayalimvr Smr28 canim beklemeden hemen doktoruna gitsin en iyisini doktoru bilir insallah kötü birsey yoktur🤲💕
Melisvarol Bende dün 5.gün embriyosu transferi oldum umarım tutunur , 🥲 doktorum bebeğin tutmaması için hiçbir sebebin yok gerisi Allaha kalmış dedi ilk transferim 4 tane daha dondurulmuş embriyom var umarım gerek kalmaz ilk seferde olur🌸👀
Adyali-09 Bende tüp bebek annesiyim 8+5 haftalık olduk sormak istediğiniz sorular olursa aklınıza takılan cevaplayabilirim 🙏🏻
PinkyJelly Adyali-09 Dondurulmuş embriyo muydu sizin? Ben adet olduktan sonra gideceğim de kaç gün sonra transfer olur acaba
123459 PinkyJelly benim dondurulmuş embryolarım var 1 ay rahim dinlendirme yaptık adet olmamı bekliyordum oldum 3.gün kontrole gittim ve 10 günlük ilaç başladım 2 aralıkta tekrar kontrole gideceğim ve transfer gününü belirleyeceğiz
annesinin_kelebekleri Kızlar sorum olacak size, tutmazsa 2.transfer için ayrı mı ücret ödüyoruz nasil oluyor bu süreç anlatirmisiniz rica etsem
PinkyJelly annesinin_kelebekleri onu gittiğiniz hastane veya tüp bebek merkezi neresiyse orası ile görüşmeniz lazım ilk başta tüm fiyatlandırmayı tek tek söylüyolar. Ama merkezlerin hepsi ayrı ücret istiyor ikinci transfer için
123459 annesinin_kelebekleri eğer embryon varsa kalanları dondurduysan şuan mesela 12 bin tlye 1 yıllık kalan emvryoları dondurabiliyorsun. Transfer ücretide şuan 26 bin ama maalesef fiyatları artacakmış
Lavinya_21 Ertugrulum merhaba benim ablamda dün basladı ilk ignesıni dün yaptı cumartesi kontrole gıdicez dedı. Acaba sürec nasıl iletliyor. Kontrolden sonra neler yapılıcak bilgi verir mısınız
Birhayalimvr Krcaaa @Yaprak- @Mucizemsin_bebek @RNT Krcaaa @aybarsaybuke selam kizlar bende bu ay ön görüsmeye gitmistim bu ay hazirlanalim dedi dokrum amh degerim dusuk vitaminle yumurtalari guclendirelim dedi argifertil d vitamini omega 3 corasprin kullaniyorum haftaya adet günüm bende başlayacağım insallah bir aksilik cikmaz korku heyecan karmasik durumdayim sizde boyle misiniz? kizlar benim ilk denemem olacak hic bilgim yok kac gun arayla kontrollere gidiliyor yumurta buyutmede birde ilaclari eczanede bulmakta zorlandiniz mi cok cabuk bozulan ilaclarmis yanlis bilmiyorsam eve getirirken nasil yaptiniz
Mavideniz26 Birhayalimvr ilaclari buz dolabinda tutucaksiniz zaten birde adet gununuze gore ilac tedavisi baslanim bir kac gun sonrasi icinde yumurta kontroleri yapilip yumurta toplama gunu belirlenir
Krcaaa Birhayalimvr aynı duygu durumları bizde de var yalnız değilsin emin ol.ilaçları ben ankaradayım kolay buldum bi tane küçük termos çantam var onunla alıp getiriyorum kaldığım yere buzdolabında muhafaza ediyorum
Aabbccc Birhayalimvr ya canım bende öyleyim yeni pazartesi günü doktora gittim âdet olmayı bekliyorum
aybarsaybuke Birhayalimvr adetin 2.günü çağırmaya başlayacak 3 günde bir tekrar çağıracak en son kontrolde çatlatma iğnesi yap dicek yaklaşık 36 saat sonrada yumurta toplama. Benim yarın çatlatma iğnesi vur diyeceği gün olacak inşallah bakalımm. İnşallah istenilen boyuta gelmiştir
Adyali-09 Mavideniz26 hayır 1 ay doktorum rahim dinlendirdi daha sonra 5. Gün embriyosu transfer oldum
Mavideniz26 Ravza11 havuc suyu iyi diyorlar birde ceviz kabak ceyirdegi falan diyorlar bu lari ye bol bol
Adyali-09 Ravza11 doktorum bana bol bol dinlenmemi söyledi kesinlikle ev işi yapma bol bol çiğ badem ceviz meyve havuç tüket en önemlisi bol bol dinlen canım