123459 Kızlar size bir sorum olacak transfer yapılırken Vajinal spekulum muayene aleti varya ben ondan çok korkuyorum acaba transfer yapılırken onuda kullanıyorlarmı lütfen cevap verinn ??
Mavideniz26 123459 bende onu merak ediyordum tam soracakken siz sormuşsunuz merak ettim yapanlar o konuda aydinlatsin bizi de
Kbrvli 123459 kullanıyorlar ama o an öyle güzel bi an ki inanın insanın aklına bile gelmiyor zaten ağrısız acısız bişey ❤️ tek düşünceniz bebeğiniz olsun ona odaklanın
Kbrvli Bende cumartesi transfer oldum bugün 4. Günümüz 10.günde teste gidicem insallah olumlu sonuç alırız hepimiz
Birhayalimvr aybarsaybuke insallah canim ya herşey gönlünce olsun allah hepimiz isini rast getirsin hepimizin yavrusu olsun🥰🩷
Kbrvli Mavideniz26 çok çabuk oluyor zaten uyutmaya gerek olan bi durum değil hiç ağrı olmuyor sonra yatağa alıp dinlendiriyorlar sizi okadar 🥰
Kbrvli Aabbccc idrara sıkışık gidiyosunuz ve o durumda bi süre yatmaniz gerekiyor zaten insanı zorlayan tek konu o eğer dayanıklıysaniz mümkün olduğunca yatmanizi tavsiye ederim zaten hemşireler gelip ec kullanabilirsiniz diye uyarıyor yavaşça kalkıp gidiyosunuz
Kbrvli Mavideniz26 yumurta toplama işleminde uyutuluyor aynen çünkü o biraz daha zor bi işlem transfer islemine göre. Ama hafif anestezi alıyorsunuz sonra hemen uyaniliyor ameliyat gibi değil
Rose34 Bende bu ay başladım. Dün yumurtalar toplandı. Emriyoların gelişim sürecini bekliyorum. Rahim dinlendirme olacak. Adet olunca tekrar gideceğim bakalım.