Otherozge Kbta kız cocuk farklı derler gerçekten o kadar farklı ki.eşimle hamile kaldıgımda direkt dedik kızdır inşllah.kız sevgisinden sonra erkek hiç aklımıza gelmiyo 😅
Otherozge Kbta kuzum internete yaz cinsiyet belirleme kan yenileme,rus takvimi,çin takvimi vs illaki yapan siteler var 🍀
Kbta Otherozge hee onun gibi bişey mi ya cin takvimi felan inanmıyorum pek öyle şeyleri kan yenilemeyi ilk defa duydum da merak ettim diye sordum
Kbta matmazellayy o zaman net olur zaten kız erkek fark etmiyor da insan merak ediyor 😂 ben kız çok severim hatta isterim
matmazellayy Kbta Benim ilk gebeliğim bende kız istiyorum bana arkadaş olur rabbim hayırlı evlatlar eylesin eli ayağı düzgün olsun yeterli farketmiyor
Kbta Otherozge ayy bizimki de valla bi cilveli bi tatlı yiyoruz iyi ki var 🫶🏻 Hatta kızı olmayanlar üzülmeli😂😂😂
Kbta matmazellayy inşaAllah canım tabi bizim dememizle olmuyor elleri ayakları düzgün olsun sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Btlgndz inarches benimkini hesaplar musunuz rica etsem bulamadım ben Anne yaşı/ 7.11.2000 Baba yaşı/1.02.1998 Son adet/22 Ağustos 2023 Gebe kalma 8 Eylül (yumurtlama gününe göre söylüyorum tam bilmiyorum bunu)
matmazellayy Kbta Bursa’da hayat hastanesine gidiyorum özele ama memnun değilim medicanaya özel sağlık sigortası ile geçiş yapacağım inşaAllah siz 😊
Kbta matmazellayy medicanayı duydum İstanbulda da var ben kızıma medipol megada doğurdum bunda da aynı gidiyorum inşaAllah oda orda olucak 🥰
matmazellayy Kbta Rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize medipolu de çok görüyorum forum da herkes öneriyor birbirine ama bursada yok diye biliyorum
Btlgndz inarches gerçekten çıkıyor ben ilk kızıma da şuan hesapladım kız çıktı 2 hafta sonra randevum var 16. Hafta oluyoruz öğrenince doğruysa herkese söyleyeceğim😁
Kbta matmazellayy amin inşaAllah canım benim sezeryan olucak ilk de öyle oldu çok direndim ama olmadı 🙈