Otherozge 11+2 yiz teyzeler.doktoru birsey demedi ama meraktan catlıcam 😅❤️bnidim bebemide tahmin edin 🥹
inarches Otherozge internette kan yenilenme zamanına göre cinsiyet testi var ve %85 doğru çıkıyor diyebilirim onu bir yapın bakalım bende ve arkadaşımda doğru çıktı:)
Otherozge Kbta maşallah saglıkla kucagınıza alın inşallah 🥹 işte cinsiyetinide bilmeyince düşünmeden edemiyoruz 😅
Otherozge inarches ben kızımda cok böyle testler denedim cogu da tutmadı o yüzden cok inanamıyorum 😅bu ikinci gebeliğim
Btlgndz inarches benimkini hesaplar musunuz rica etsem bulamadım ben Anne yaşı/ 7.11.2000 Baba yaşı/1.02.1998 Son adet/22 Ağustos 2023 Gebe kalma 8 Eylül (yumurtlama gününe göre söylüyorum tam bilmiyorum bunu)
Kbta Otherozge yani bizimki de kesin degil doktor bi ay sonra dedi netleşir amin inşaAllah canım sende sagsalim al kucağına ilk gebelik mi?
inarches Kbta kadınların ve erkeklerin 3-4 senede kan yenilenmesi oluyor hamile kaldığınız dönemde en son kimin kanı yenilendiyse cinsiyette o oluyor bu teste göre :) ben ve çevremdekilerde doğru çıktı deneyebilirsiniz :))
matmazellayy Kbta bakalım bende çok merak ediyorum daha 9+1 deyiz ama 15 16. Haftalarda gitmeyi düşünüyorum kontrole hem daha net olur hem nişana gidip gelmek zorunda kalmam diye düşündüm
inarches Otherozge çin testi falan onlar hiç tutmuyor zaten şuana kadar ben bir tek bu testi gördüm çoğu kişide tutan sizde bir deneyin :)
Otherozge Kbta kuzum internete yaz cinsiyet belirleme kan yenileme,rus takvimi,çin takvimi vs illaki yapan siteler var 🍀
Kbta matmazellayy o zaman net olur zaten kız erkek fark etmiyor da insan merak ediyor 😂 ben kız çok severim hatta isterim