inarches Otherozge çin testi falan onlar hiç tutmuyor zaten şuana kadar ben bir tek bu testi gördüm çoğu kişide tutan sizde bir deneyin :)
inarches Kbta kadınların ve erkeklerin 3-4 senede kan yenilenmesi oluyor hamile kaldığınız dönemde en son kimin kanı yenilendiyse cinsiyette o oluyor bu teste göre :) ben ve çevremdekilerde doğru çıktı deneyebilirsiniz :))
dilan3535 11+5 te doktorum %90 erkek dedi ben pipisini görüyorum ama bi çok kişi göremedi sizde bakın
Kbta matmazellayy amin inşaAllah canım benim sezeryan olucak ilk de öyle oldu çok direndim ama olmadı 🙈
dilan3535 Kbta devlet %90 erkek dedi normalde söylemiyoruz ama çok net belli dedi netleşmesi için 16. Haftayı bekliyoruz dedi ama erkek bebek dedi
Kbta dilan3535 a öyle mi devlet erken söylüyor mu inşaAllah değişmez çok varmış da insan şaşırıyor. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah canım 🫶🏻
dilan3535 Kbta vallah %90 dedi artık değişirmi bilemem önümüzdeki hafta kontrolüm var bir daha sorucam zaten
Kbta matmazellayy ayy hemde nasıl kızım da iyidim niye bunda böyle oldu bilmiyorum hep halsizlik bulantı bişey yemiyorum pek ama bu ara iyiyim çok şükür ya
Btlgndz inarches gerçekten çıkıyor ben ilk kızıma da şuan hesapladım kız çıktı 2 hafta sonra randevum var 16. Hafta oluyoruz öğrenince doğruysa herkese söyleyeceğim😁