Hamisanneee1 daiyslove suni sancı nasıl çok agrili mi herkes çok kötü olduğunu yazıyor birde ben de bugün 40+0 dayım
ikiprensannesi53 Hamisanneee1 ilk dogumum kendi sancimla oldu hastaneyi cigliklarimla inlettim ikinci dogumum suniyle oldu A bile demedim çıt çıkarmadan doğurdum suni sancı daha iyi daha kolay oluyor
daiyslove Hamisanneee1 yok öyle kötü değil ben 36 derecede doğum yaptım doğumdan 15 dakika öncesi çok sancılıydı onun dışında her şey çok güzeldi 💜
neanladinyurdagull Annesiiiii_ Allah yardımcın olsun 15 gün önce doğum yaptım bende kendi sancım dahil suni sancı cektim 3 gün sonunda doğurdum.Sen bi avazda inşallah 🙏
ikiprensannesi53 Annesiiiii_ egzersiz hızlandırır zaten benim iki dogumumda da yanımda ebe durmuştu devlet olmasına rağmen sende panik yapıyorum yanımda durun dersen belki dururlar
SSenaaa Annesiiiii_ sağlıkla kucağına alırsın insalalh canım sakin ol güzel şeyler düşün bol bol dua et 🥀
Annesiiiii_ sevaldqn1 Hala suniye bağlıyım canım sancılar yetersiz diyorlar. Yavaştan zorlamaya başladı ağrılar
sevaldqn1 Melike_4949 sürekli belimde oluyor benim hic kasıklarıma vurmuyor ama uzun da sürmüyor belimde olduğundq
Melike_4949 sevaldqn1 benimde bugün var öyle canım kasıklarımada çok az vuruyor düzenli değil birde bu çatı kemikleri dedikleri yerlerde ağrım var
sevaldqn1 Melike_4949 agırlaştığımız icin sanırım ordaki ağrı ben ona bağlıyorum yoksa oturup kalkarken ağrısını bays hissediyorum 🥹
Annesiiiii_ sevaldqn1 Daha bakmadılar açılmaya ama şimdilik dayanılmayacak kadar kötü değil. Sürekli kendimi sakinleştiriyorum sancı geldikçe