sevaldqn1 Melike_4949 agırlaştığımız icin sanırım ordaki ağrı ben ona bağlıyorum yoksa oturup kalkarken ağrısını bays hissediyorum 🥹
Melike_4949 sevaldqn1 evet canım bende öyleyim yürüyemiyorum bazen o baskılardan kız mı senin kız bebek erken geliyormuş diyorlar
Annesiiiii_ sevaldqn1 Daha bakmadılar açılmaya ama şimdilik dayanılmayacak kadar kötü değil. Sürekli kendimi sakinleştiriyorum sancı geldikçe
Sevvalll42 Annesiiiii_ kaç saat oldu daha artmadımı sancım ben bide hayatla bağlantım kesilmişti yatakta kıvranıyorum maşallah sen iyi dayanıyon
sevaldqn1 Melike_4949 kiz yokkkk onu diyen halt yemişş ne erken gelcekk burda bir çok kisi gec dogurdu kizini vende aralarina katiliyorum😂
Melike_4949 sevaldqn1 😅😅 valla benim kız aceleci biraz hemen gelmek istiyor belimde sancım var karnimda ağrımaya başladı hafif yalancı sancıların oldu mu hiç?
daiyslove Hamisanneee1 yok öyle kötü değil ben 36 derecede doğum yaptım doğumdan 15 dakika öncesi çok sancılıydı onun dışında her şey çok güzeldi 💜
sevaldqn1 Melike_4949 olmaz olurmuuu hep bir umutla belki devam eder diye bekledim de surekli gelip gecti
Melike_4949 sevaldqn1 ya benimde geçen öyle oldu sonra kesildi birden şimdi yine öyle var ama bu sefer kasilmada var takip ediyorum geçip gecmicegini
Annesiiiii_ Kızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum. Ağrılarım şiddetlendi baya dayanması zorlaştı.
Canookii Annesiiiii_ açılman tez zamanda olur inşallah da daha fazla sancı çekmeden doğurursun bizde de haber et doğurunca🌸😊