Melike_4949 sevaldqn1 gülme komşuna gelir başına 😅❤️aman aman bende gülüyorum şimdi kız benimkide geç gelmesin gerçi benim minnoş cikicak yer arıyor bakim ne zaman gelecek
Gebebiranne6 Annesiiiii_ Canım elinden geldiğince sancıları sakin karşılamaya çalış. Bol bol dua et ve yürümeye çalış. Sağlıcakla kucağına al inşallah ❤️🌸 Allah yardımcın olsun 🥰🌸
daiyslove Annesiiiii_ bende 40+3 de doğum yaptım suni sancı ile 36 ya kadar verdiler 16:30 da yatışım yapıldı 22:50 de doğdu bana telefon vermediler aldılar elimden sıkıntıdan patlayacaktım😀 bir avazda kurtarsın rabbim. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🌸💜
Hamisanneee1 daiyslove suni sancı nasıl çok agrili mi herkes çok kötü olduğunu yazıyor birde ben de bugün 40+0 dayım
daiyslove Annesiiiii_ bol bol dua edin Ayetel Kürsi okudum ben bol bol yürüyüş yapın sancı geldiğinde sakin karşıla ıkınma bebeğin kafası şişer benim öyle oldu dikiş atılar bu yüzden sancı geldiğinde derin derin nefes al ver bol bol.
ikiprensannesi53 Annesiiiii_ pilates topunda dairesel hareket yap ağrın geldikçe zipla benim ikinci dogumum suni sanciyla oldu pilates topu doğumu hizlandirdi şuan hiç ağrı geliyomu
Annesiiiii_ ikiprensannesi53 Devletteyim burda var mı bilmiyorum ki. Şimdi dinlen sancın gelince çok yorulacaksın dedi ebe.
ikiprensannesi53 Annesiiiii_ alakası yok bende devlette yaptım zaten yatma hep yürüyüş yap pilates sor varsa onda hareketler et sancin geldikçe comel bunlar doğumu hızlandırıyor yanında duran birisi varmı
ikiprensannesi53 Annesiiiii_ egzersiz hızlandırır zaten benim iki dogumumda da yanımda ebe durmuştu devlet olmasına rağmen sende panik yapıyorum yanımda durun dersen belki dururlar