• Gebelik
  • Kavuşmaya Son 10 🥰❤️

pembebiranneadayi ben devlete gidiyorum boyu 49 cm di kılosunu soramadım tam soracaktım pat kalktı doktor devlet pek ılgılenmıyor yarın sorcam ama kanala ınmıs mı kılaosınu falan kız benim Ki sen kı kaç kilo yarın akşam yazarım bu postun altına haberlesırz

Ebru52- oyyyy olur merak ediyorum ben cumartesi gittim 38+1 de 50 cm boyu 3 kg normal epidural olcak inşallah🥺❤️ ilk gebeliğim özele gidiyorum ben kendimde sağlıkçıyım çalıştığım kurumda doğum yapcam 🥰 kız bizimkide 🩷

pembebiranneadayi bende öyle istiyorum epıdural normal bakalım bana çatı muaynesı yapmadı yarın yapar mı sorsam mı ne zaman yapacaksınız dıye?? doktorum cook ıyı ama çok yoğun herkes bsey soruyor adama çok kalabalık doktorum adama da bsey diyemiyorum randevusuz alcak yarına randevu bulamadım her konuda ıyı aslında ama mesela bende enfeksiyon çıkmıştı kültür alın desem mi geç mi kaldık

Ebru52- ne kadar oldu enfeksiyon çıkalı? Yoğunsa kültürü unutmuş olabilir hatırlatmakta fayda var söyle yine ver kafan rahat olsun benim doktorum 38’de yaptı işte öyle abartıldığı gibi de ağrısı yok parmakla yapıyor zaten müsaitsin normal yapalım dedi 8 Aralık’a kadar bekleyelim dedi 🥺🥺🥺