Sunseett52 Bayrampaşadaydım Esenyurt’a geldim. Keşke gelmez olaydım 😅 6 sene oldu geleli hala da sevmem bu semti 😅
2_erkekannesi_ _Tazeanne cemil tascioglundan memnunmusunuz ben ilk doğumu orda yaptim memnundum fakat suan hepsi stajer ve asistan bi kac sikayet duyunca bu gebeligimi Özel okmeydani hastanesinde takipli oldum burda doğum yapicam Allahin izniyle
_Tazeanne Rabiul çok memnunum özellikle dr Mehmet Aygün’den çok detaylı inceliyor hem renkli hem siyah beyaz cana yakında biri 💕
Loyabloom Yagizinannesi_ ya bende pendık yüzyıla gidiyorumda dogum fiyatı aldınız mı? Bana baya yüksek fiyatlar verdıler
1prensesannesi__ Sunseett52 bende deponun asagilarinda toriumun arka tarafi diym ben toplu ulasima yakinim iyi ama fatihte dogdum buyudum ordan sonra burasi kesmiyo 😂😂
Sunseett52 1prensesannesi__ kesinlikle 😅bende Bayrampaşa’dan buraya gelince boşluğa düşmüş gibi hissettim 😂
1prensesannesi__ Sunseett52 sorma valla hala esime söylüyorum nerden dustum esenyurta diye bide balatya büyüdüm ben eminönüne yuruyerek giderdik biz hersey elimizin altindaydi sanki simdi istanbuldayiz diyemiyorum bile 🤣🤣🤣🤣