2_erkekannesi_ _Tazeanne cemil tascioglundan memnunmusunuz ben ilk doğumu orda yaptim memnundum fakat suan hepsi stajer ve asistan bi kac sikayet duyunca bu gebeligimi Özel okmeydani hastanesinde takipli oldum burda doğum yapicam Allahin izniyle
_Tazeanne 2_erkekannesi_ sizin gittiğiniz hastane nasıl peki muayene doğum ücretleri nedir memnunum aslında ama odanın içi stajyer dolu yani girip çıkmanız bir dakika sürüyor ben testler için gidiyorum onun dışında ayda bir Türkiye hastanesine de gidiyorum
1prensesannesi__ Sunseett52 sorma valla hala esime söylüyorum nerden dustum esenyurta diye bide balatya büyüdüm ben eminönüne yuruyerek giderdik biz hersey elimizin altindaydi sanki simdi istanbuldayiz diyemiyorum bile 🤣🤣🤣🤣
Sunseett52 1prensesannesi__ ahahah burası farklı bir şehir 😂 benim eşimde Esenyurt aşığı gezmeden sonra esenyurta giriş yapınca işte benim semtim diye aşk yaşıyor resmen vizyonsuzsun diyorum gülüyor😂
Loyabloom Yagizinannesi_ bugün aldım fiyat. normal dogum 11 bin zorunlu sezaryen 12 bin isteğe bağlı olursa sezaryen 23 bin. Aralık başında zam gelecekmış
1prensesannesi__ Sunseett52 ay benim esimde öyle esenyurtun havasinda bisey var heralde fatihe gidince cok begeniyo oralari ama esenyurta girince burasi gibisi yok ya diyo 😂😂 tam bi depo çocuğu
2_erkekannesi_ _Tazeanne Çok guzel doktorum çok ilgili , birde hastanede çok temiz yani evet ben hiç memnun kalmadim bu sene cemil tascioglundan malesef hemen biraktim muane ucreti 400 normal doğum 8000 sezeryan 11000 şuan icin yilbasinda zamli
_Tazeanne 2_erkekannesi_ öyle mi diğer yerlere göre uygun geldi fiyatı doğum için ben yılbaşından sonraya fiyat alayım o zaman Nisan sonu gözüküyor doğum teşekkür ederim ☺️
Hasdem Kahvelim_ ben Erdem hastanesine gidiyorum Hastane sahane olmamakla birlikte Doktorumdan çok memnunum Zeynep Yeşim görgün
Aysenur-9 Kahvelim_ ben erdem hastanesine gidiyordum pek memnun kalmadım şimdi ataşehir medara gidiyorum kayışdağında çok memnun kaldım