Cucu_01 memnunsan devam et tabiki.ama kaynarcada anladigim kadariyla pek dışa cikilmiyor ve mutasip bi kesim oldugu icin adamin alttan muayeneye almamasi ve pek konusmamasi sanirim arti puan burda.bu bolgede bircok dr a gittim acikcasi hicbirini begenmedim.daha iyisini gordugum ve az bucuk bilgi sahibi oldugum icin hosuma gitmediler.azarlamayan dr u iyi saniyor cogunluk.tup bebek yaptim ben bu arada.onu yapana kdr oncesinde iyi bi kadin dogum dr u bulmak istedim.cunku esiminde benimde bi sorunumuz yoktu.normal yolla olur diye.ama dr lara bosa para verdim resmen.arastirdigim icin surekli yonlendirme konusunda sifirlar.tup bebekle hamile oldugumu ogrendim evde.cihana gittim uygun diye testi orda cereyim diye.laboratuvari bile bok gibi.yanlis olcum yapti.2 gun moralim bozuldu.kimyasal sandim.9.94 cikartti sonucu.bu kdr dusuk deger idrar testine yansimaz diye baska hastaneye gittim verdim.134 cikti.ve bu konuda da cuneyt konusunda da hem burdaki forumda hemde google da bakindim biraz olumsuz yorum cok.beklentiye gore degisir tabi.ama suan kartaldaki kendi dr umu ilk gorustugumde begenmis olmasaydim medipoldeki Aytekin hanima gidecektim.hem referans almistim tanidiklardan hemde cok olumlu yorum var.yuzyil zaten vasat.bu bolgede duzgun bi dr ve hastane yok bence yani kanatimce.dun komsum gitti cuneyte.daha cok yeni gebeligi.kanamasi oldu.keseyi karindan gorcem diye baya aramis.dakikalarca ona ugrasacagina neden israrla alttan bakmadi anlamiyorum.zararli desem degil.ben hep alttan bakildim baslarda.hicte bisey olmadi.ki hamile olmayanalarada bakmiyor ztn.ben hamile degildim gittigimde bakmamisti.mesela rahim agzi uzunlugu karindan daha dusuk cikar alttan daha yuksek cikar her zaman.ama bakmadigi icin muhtemelen dusuk ciktigi durumlarda hastalara yatis verecek.dun giden komsuma kanamasis icin sadece progestanin kapsulunu agizdan hap olarak vermis.artik uzun suredir isin icinde oldugum icin o kdr kanamaya progestanin kalcadan ignesini vermesi gerektigini biliyorum mesela.cunku kapsul kesmez onu.en etkilisi ignesi.ama vermemis.ve hala kanamasi devam ediyor.dusuk tehliken var demis.simdi duserse bu komsum muhtemelen nasip degildi diyecek.ama ben dr suçu diyecem.ben bu bilgiyle ilk kez gidiyor olsaydim cuneyte 2.gidisim olmazdi.onu demek istiyorum.biraz uzun oldu ama nefret ettim o adamdan.kusura bakma😀