GozdeCemre Irmakdkm ya sorma geçen eşim dalga geçiyor ona küçük bir tabak koydum kendime bi tencere diyor aradaki farka bir bak ne olacak böle diye 😂
msrrf Irmakdkm amaaan sefamiz olsun beee . onu yeme bunu yeme nereye kadar. nasil olsa verilir kilolar , tadini cikarmak lazim 😎
GozdeCemre Irmakdkm ay ben 3 canlıyım diyorum birde 2 yaşında kızım var artık arkadaşlarıyla nereye gitsek onlarda dalga geçiyor yenge sen 3 canlısın gel öncelik sana diyerek😂
Irmakdkm GozdeCemre Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin canım ya onlar için yiyoruz 😂😇
tugcezrhlgl Polo yağsız oluyoda mikrodalga zararlı ya mümkün oldukça kullanmamaya çalışın önünde durmayın hatta kapağını açacağınız zaman bile uzaklaşın diye biliyorum benn 🙊
tugcezrhlgl Polo yağsız oluyoda mikrodalga zararlı ya mümkün oldukça kullanmamaya çalışın önünde durmayın hatta kapağını açacağınız zaman bile uzaklaşın diye biliyorum benn 🙊
Berataras Polo mikro dalga çok zararlı canım tencere daha iyi kullanmayın çok radyasyon yayıyor hatta doktor çalışirken bile yaninda durmayin dedi
hohomoromu Irmakdkm benım de canım patlamış mısır ıstıyor cok garıp gelmıstı ama burda canı ıstıyenlerı gorunce Hı normalmıs derdim 😊😊 sizin bebişin cinsiyeti ne
Irmakdkm hohomoromu kesinlikle bi ben mi yiyorum diye yazayım dedim bi ben değilmişim😂 erkek kısmet olursa sizin😇