Polo Irmakdkm mikro dalga fırına koy Geniş borcamlar oluyo ya İçine yemek kaşığı su ve tuz koy Süper patlıyo ve yağsız :) Kalorisiz mis gibi :) Tuzuda iyotlu kullandınmı ohhh keyf 🥰
melissannesi Irmakdkm bende yiyorum benim sadece biraz midem yanıyo yedikten sonra. Çok fazla tuzlu yeme ödem yapar.☺️
tugcezrhlgl Polo yağsız oluyoda mikrodalga zararlı ya mümkün oldukça kullanmamaya çalışın önünde durmayın hatta kapağını açacağınız zaman bile uzaklaşın diye biliyorum benn 🙊
tugcezrhlgl Polo yağsız oluyoda mikrodalga zararlı ya mümkün oldukça kullanmamaya çalışın önünde durmayın hatta kapağını açacağınız zaman bile uzaklaşın diye biliyorum benn 🙊
msrrf Irmakdkm 30+2 yim. 66 ile hamile kaldim simdiden 75 olmusum bile 😥 2 ayda ne kadar alirim bilmiom artik.
mrshavva Aklıma estikçe yiyorum canım birşey çektiyse onu da yiyorum cips sosisli gibi aklıma ikisi geldi şimdilik
GozdeCemre Irmakdkm ya sorma geçen eşim dalga geçiyor ona küçük bir tabak koydum kendime bi tencere diyor aradaki farka bir bak ne olacak böle diye 😂
msrrf Irmakdkm amaaan sefamiz olsun beee . onu yeme bunu yeme nereye kadar. nasil olsa verilir kilolar , tadini cikarmak lazim 😎