2bebek1 NewMomm1 bizim de aramızda 2 yaş var ben 28 eşim 30 yaşında 22 aylık bir oğlumuz var 24 haftalık da gebeyim 2.oğlumuzu bekliyoruz
Ebru-29 Eslem2112 Ben de öğretmenim hocam sizi tenzih ediyorum, sizin gibi olanlar istisna. Korkunç yaşlar görüyorum burda
Eslem2112 Ebru-29 bende görüyorum kardesimden daha küçükleri gördüğümde üzülüyorum inşallah evlendikten sonra eğitim hayatlarına devam ederler en azından gelecek olan nesile bir katkımız olsun yetiştirirken
Mekklc NewMomm1 ben 23 eşim 25 yaşında bir buçuk yıllık evliyizz ✨💖 iki kayıptan sonra 28+3 haftalığız 😍💙💙
Melodimm NewMomm1 Ben 21 eşim 29 yaşında♥️Ilk bebegimizi bekliyoruz InsAllah🤲🏻🥰 Sağ Salim doğsunlar hepsi insAllah🤲🏻♥️
GulKeskin NewMomm1 Eşim 35 ben 27 yaş 🥲 4 yasinda bir oğlumuz var 2. İcin gün sayıyoruz bi kızımız olacak nasipse sabah akşam bekliyoruz bakalım 🥹
Serendipity16 NewMomm1 eşimle aramda 5 yaş var ben 28 o 33 ilk bebeğimiz inşallah 14+5’im nisan ayında düşük yaşamıştım.
Serendipity16 Ebru-29 maalesef üni okumadan evlenen çok kişi var tercih meselesi tabi de her an kadar ben mutluyum deselerde bilmiyorum bende yapamazdım. Bizde beraberliğimizin 6. Senesinde evlendik ben 25 eşim 30 yaşındaydı şu anda 3 senedir evliyiz daha yeni bebişimiz olacak 2 senede istemedik yani 😂 biz mi çok geç kalıyoruz insanlar mı erken anlamadım 😂
Ebru-29 Serendipity16 bence bizim gayet ideal onlar erkenci davranmış 😁 hayat yipratmaz, pişmanlık yaratmaz inşallah
Melekecre NewMomm1 ben 34 e eşim 35 girecek,kızım 4 yaşında ,,oğlum 36+3 haftalık oldu ,38de doğum yapicam nasip olursa
Canookii NewMomm1 yaşım 24 eşimle aynı yaştayız🤭 ilk bebek 35 günümüz kaldı inşallah bebişimizi kucağımıza almaya Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤗🤗🌸🌸