Ebrarabla_06 NewMomm1 ben 25 yaşındayım eşimde 27 yaşında 11 aylık bır kızım var tekrar hamileyim 10 haftalık hamileyim
Esra_Omer_21 NewMomm1 ben 26 ☺️hatta bugün yeni yaşıma girdm esşimde 27 buçuk😝3 yaşında oğlum var 2. Gebelik 16 haftalık buda erkek mayıs başı doğum gözüküyor
Ebru-29 Arkadaşlar siz kaç yaşında evleniyorsunuz böyle hiç eğitim falan alıp hayatı da mı yasamadiniz ya 😁 30 yaşındayım eşim de aynı. İlk bebeğimiz 6. Ayım yeni bitti. 6 yıl sevgililik sürecimiz oldu, 2 yıldır da evliyiz.
Eslem2112 Ebru-29 aldım canım biz eşimle universitenin son sınıfında evlendik evlendigimiz gibi bebisimiz oldu ikimizde öğretmeniz ve hiç pişman değilim ☺️
Serendipity16 Ebru-29 maalesef üni okumadan evlenen çok kişi var tercih meselesi tabi de her an kadar ben mutluyum deselerde bilmiyorum bende yapamazdım. Bizde beraberliğimizin 6. Senesinde evlendik ben 25 eşim 30 yaşındaydı şu anda 3 senedir evliyiz daha yeni bebişimiz olacak 2 senede istemedik yani 😂 biz mi çok geç kalıyoruz insanlar mı erken anlamadım 😂
Esra_4774 NewMomm1 Ben 2002 eşim 1997 doğumlu 21+1 günlük gebeyim Nisan’da bebegimiz kucagimizda olacak Allah’ın izniyle 🤲🥰
Ebru-29 Eslem2112 Ben de öğretmenim hocam sizi tenzih ediyorum, sizin gibi olanlar istisna. Korkunç yaşlar görüyorum burda
Hatice--- NewMomm1 ben 25 eşim 28 kızım nisanda 3 yaşına giriyor ve hemileyim 21 haftalık doğumum da nisana denk geliyor 💕
fatos2404 NewMomm1 eşim 33 ben 27 aramızda 6 yaş var 5 yaşında bir oğlumuz var şimdide 10 haftalık bir bebişimiz var 🥹🫶🏻