Ebru-29 Serendipity16 bence bizim gayet ideal onlar erkenci davranmış 😁 hayat yipratmaz, pişmanlık yaratmaz inşallah
Aminealeyna NewMomm1 esim 27 ben 25 yasindayim 4 yasinda bir kızımız var. 14 haftalık hamileyim ikinci kizimizi bekliyoruz ❤️
NewMomm1 NovaVina_ 😂😂 çoğu kişi aşırı erken evlenmiş şaşırmayı bıraktım ben😂 bende kendimi erken evlenmiş sanıyordum😂
ElaEge NewMomm1 bizimde aramızda 3 yaş var eşim 26 ben 23 inşallah önümüzdeki mayısta bebişimiz kucagımızda bu sene mayısta evlenmiştik zaten 🤭🩷
Dmndmn NewMomm1 Ben 26 yaşındayım eşim 27 yaşında 2 yaşında bir oğlumuz var bir tane daha oğlumuz olacak 20.haftadayız ☺️
FatSon9993 NewMomm1 eşimle benim aramda 6 yaş var ben 24 yaşındayım eşim 30 yaşında ilk bebişimiz Allah nasip ederse 111 var bizimde🤲🏻💙
Nagihanartis788 NewMomm1 benimde eşimle 2 yaş var aramızda ben 21 eşim 23 yaşında ilk bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah 32+0 kızımızı bekliyoruz💗
Bebekbekliyorz NewMomm1 ben 23 yaşındayım eşim 28 1 oğlum var 4 yaşında çocuğumu depremde kaybettim hamileydim enkaz altında kaldım kalbi durdu 4 aylıktı büyük badireler atlattık şimdide 21 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla gelir küçük paşam büyük destek oluyor karnimda olsada unutturuyor herşeyi bana 🥰
NewMomm1 Bebekbekliyorz Yaa çok üzüldüm gerçekten. Rabbim cennetinde kavuştursun🌸 yavrunuzu da sağ salim alın kucağınıza inşallah. Başka acı görmeyin🌸