Busramnida Ozlemsvr Bildiğim kadarıyla tüm marketlerde var canım ben A101 den aldım Altınkılıç markası iyi bi markaymış araştırdım bende gayette çok hoşuma gitti içmeye devam edeceğim tavsiye ederim bende 🤗😘
emel16 Busramnida eşimde bana aldı faydalıdır diye ama seveceğimi düşündüğümden ve bir de acaba zararlı olur mu diye düşündüğümden içmedim ben☺️
Busramnida emel16 Kaç haftalıksın canım dr a danış öyle iç bilemiycem çünkü herkesin bünyesi bir değil 🤗 Ama ben içtim gayette hoşuma gitti devam etmeyi düşünüyorum baya faydalıymış çünkü 😊
Busramnida Prensesininannesi İçtim ama bi problem yaşamadım çok şükür aksine çok hoşuma gitti gene her ihtimale karşı dr a soracağım ona göre devam etmeyi düşünüyorum 🤗
Busramnida Aysims Evet canım sütten yapılıyo zaten boza gibi koyumsu bi kıvamı var güzel benim hoşuma gitti tavsiye ederim faydalıymış içeriği bayağı 🤗
emel16 Busramnida 14 haftalığım canım ben. Bilemedim iç derse bile içer miyim acaba:) çok mu faydalıymış ki 👀
Aminea Bende içiyorum cok faydalı hamilelikten öncede içiyordum. Şimdide içiyorum canım bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve kalsiyum deposu adeta
Pinkyy Busramnida hemen hemen hergün içiyorum,ilk zamanlar çok zor içiyordum ama şimdilerde evde bitti mi koşarak alıyorum,kabızlığıma en iyi gelen şey kefir oldu,sade alıyorum daha faydalı olsun diye..