Busramnida Hanımlar Gebeliğiniz boyunca Kefir içtiniz mi Tüketenleriniz oldu mu? 🤔🤗👼🏻 Yararı, Zararı hakkında fikirleriniz var mıdır?🤰❣️
MerveGmss Busramnida ben halada iciyorum cok faydasını gördüm bebeğim kilo aldı bende hastalanmadım sadece bu hafta biraz hastalandım ama hemen atlattım bağışıklığı güçlendiriyo doktoruma sorduğumda içebiliyorsan daha iyi dedi 😊
EmraheydaBier Busramnida zararlı olurmu kefir çok faydalı bi içecek kesinlikle devam edin bende içmiştim hergün bir bardak içtim yada iki bardak durumuma bağlı😂😂
Ozlemsvr Busramnida nerden bulabiliriz peki? Ben ilk defa duydum bunu nasıl süt ürünü de nasıl bir şey resmine baktım da sütlaç gibi ?
Busramnida MerveGmss Anladım canım teşekkür ederim 🤗 Marketten mi alıyordun? Sade ya da meyveli fark eder mi ki 😂
MerveGmss Duygu07 canım ben evde yapamadığım icin araştırdım altınlılıç markanın diğerlerinden daha iyi olduğunu ögrendim
Busramnida Ozlemsvr Bildiğim kadarıyla tüm marketlerde var canım ben A101 den aldım Altınkılıç markası iyi bi markaymış araştırdım bende gayette çok hoşuma gitti içmeye devam edeceğim tavsiye ederim bende 🤗😘
Polo Busramnida diyetisyene gidiyorum Kefir içmemi önerdi. Bir bardak süt ya da bir bardak kefir ya da iki bardak ayran.
Prensesininannesi Busramnida kızım 3 bucuk aylık hamileyken içtim zarar görmedim şuandada içiyorum ama herkesin bünyesi farklı tabi ne olur olmaz bi doktorada danış canım
Busramnida Prensesininannesi İçtim ama bi problem yaşamadım çok şükür aksine çok hoşuma gitti gene her ihtimale karşı dr a soracağım ona göre devam etmeyi düşünüyorum 🤗
Ozlemsvr Prensesininannesi teşekkür ederim. 6. Aydan sonra başlayalım bakalim faydası olacak mi. Ruslar kullanıyormuş ondan iri yarilar herhalde. Tadı nasıl ki?
Prensesininannesi Ozlemsvr olabilir Tadı kötü sade olanların meyveliler güzel çilekli var ama ben içmiyorum onu gerçi ama böğürtlenli var onu içebilirsin tadıda ekşimiş ayran gibi bana öyle geldi ☺️
Busramnida Aysims Evet canım sütten yapılıyo zaten boza gibi koyumsu bi kıvamı var güzel benim hoşuma gitti tavsiye ederim faydalıymış içeriği bayağı 🤗