damlaaYakar Hnde daha öncesi hep telefon programdan takip ediyordum ama bu ay ovülasyon testini denedik canım bakalım hayırlı haberler bekliorz 🙏🥰
Selinnnce damlaaYakar 5 gun kaldi cnm belirti yok valla sanki kasik agrisi en hafifinden oluyo gbi ama psikolojik bnce :D
damlaaYakar Selinnnce ;) ahh ahh hepimiz aynı psikolojideyiz 🙊 çok düşünmeyelim en iyisi ee sen kaç yıllık evlisin nerde yaşıosunuz biraz kafamızı dağıtalım
Hnde damlaaYakar cmm yumurtlama günlerinde hergün birlikte olun. 4 5 gün boyunca ve elinizden geldiği kadar fazla
damlaaYakar Selinnnce günaydın bu arada ;) sabah akşam gece mesaisi burdayız paso 😅 biz Denizli’de oturuyoruz 3 yıllık evliyiz🙏🖤
Bernaderen Benimde son 9 gün iki üc gündür hep mide bulantısı var bas ağrısı bazen burnuma durduk yerde bisey kokusu geliyo midem kalkıyo en cok bunu farkettim ama bakalım artık 9 gün sonra görcez
BurcuSelimakmak Hanımlar bende kasık agrılarım bu aralar cok artı benimde adet günüm gecti bu agrılar hiç bitmicek galiba biraz gooldan araştırma yaptım bunlar normalmiş ve emiyorlar yavas yavaş anne rahime ilerliyormuş ve birde bende akıntı cok basladı buda bir belirtimiş anneler bilginiz olsun goolden bakın araştırın eyer her birinizde farklı bir genel varsa hamilik var dır bilginiz olsun... bende akıntı ve kas agrılarım var 3 gün sonra kan vericegim adet günüm gecti çünkü bu agrılarım olmazdı benim
Salihafurkan kubb benimde 9aralik gecesi geldi kahverengi leke dun adet olmam lazimdi hala olmadim insallah olmam 😊😊😊
Salihafurkan Benim gögüslerim cok sisti ama sol gögüsüm daha sis kizlar annem ben sana hamile oldugumu oyle anladim diyor acaba varmi ya
kubb Salihafurkan benimde sol göşsüm inanılmaz sisti ama simdi biraz kanamam gelmiş sanırım regl oldum umarım siz hamişsinizdir :/
Selinnnce damlaaYakar gunaydin canim valla bende oyleyim cok sik giriyorum buraya herseyi okuyorum genelde yorum yapmasamda, kendimde belirtiler ariyorum😂😂 siz ne zamandir bebis deniyorsunuz