Selinnnce damlaaYakar anladim canim tabi sagliksizsa oyle olmasi daha iyi tabi takdiri ilahi. Insallah hamileyizdir insallahh saglikla kucagimiza aliriz☺️❤️
Selinnnce damlaaYakar 5 gun kaldi cnm belirti yok valla sanki kasik agrisi en hafifinden oluyo gbi ama psikolojik bnce :D
Sarekrts Salihafurkan kanda gebelik 12 ve 14 gün geçtikten sonra gözükür birde idrar testi yaptıysan da üzülme gebelik yeniyse testte gözükmeye bilir 😊
kubb kızlar benim adetim hugun ama olmadım sadece kahverengi leke geldi minik insallah devamı gelmez diye dua ediyorum. 10 gun öncesinden göğüslerim sisti ucları sivrilesti inmiyor ve ağrıyor ilk defa böyle oldu hayatımda insallah bu ay tutmuştır
Salihafurkan kubb benimde 9aralik gecesi geldi kahverengi leke dun adet olmam lazimdi hala olmadim insallah olmam 😊😊😊
kubb sizede oluyo mu bu ay takmicam arastırmicam siyorum son 1 hafta kala deli gibi forumlardayım. :(
damlaaYakar Hnde daha öncesi hep telefon programdan takip ediyordum ama bu ay ovülasyon testini denedik canım bakalım hayırlı haberler bekliorz 🙏🥰
damlaaYakar Selinnnce ;) ahh ahh hepimiz aynı psikolojideyiz 🙊 çok düşünmeyelim en iyisi ee sen kaç yıllık evlisin nerde yaşıosunuz biraz kafamızı dağıtalım
Hnde damlaaYakar cmm yumurtlama günlerinde hergün birlikte olun. 4 5 gün boyunca ve elinizden geldiği kadar fazla
damlaaYakar Selinnnce günaydın bu arada ;) sabah akşam gece mesaisi burdayız paso 😅 biz Denizli’de oturuyoruz 3 yıllık evliyiz🙏🖤
Bernaderen Benimde son 9 gün iki üc gündür hep mide bulantısı var bas ağrısı bazen burnuma durduk yerde bisey kokusu geliyo midem kalkıyo en cok bunu farkettim ama bakalım artık 9 gün sonra görcez