ummanela Lylarch ahlas uydurma bir isim değil arapça’dan geliyor. Halis’ten geliyor. Kökleri aynı zaten. ihlaslı olmak, halis olmak, temiz olmak anlamında.
Elzem07 ummanela keşke Türkçe isimler koyabilsek sadece 😇 bizim dilimizde bir anlamı yok malesef onun için saçma geliyor okurken.
Ozr42 Yağız asaf daha güzel duruyor. Bizde Selim ismine karar verdik 🥰 gerçektme erkek isimleri bulmak zor sanki 😅
Asli5234 Ahlas eşim istemedi koymadık halbuki anlamı ve telafuzu çok güzel. En son Kağan’a karar verdik
Nursumeyye5 Asli5234 Ben de istiyorum eşim istemiyor farklı geliyo sanırım çok duyulmadığı için 🤷🏼♀️
ummanela Elzem07 dilimizde halis kelimesini kullanıyoruz :) arapçadan gelmiş dilimize yerleşmiş. Bu şekilde düşünmek lazım.
Mervs 23+4 deyiz bizde bir türlü karar veremedik isim konusunu ☹️ Ama ilk ismi Ediz olacak 2. İsim karar veremedik kayra , eymen falan yakışıyor sadece yanına ama gene çok kararsızım
Nursumeyye5 Lylarch Anlamı Arapçadan gelen üstelik ihlaslı halis temiz anlamlarına gelen bir isim sana uydurma geliyorsaa kendini bi sorgula bencee
ummanela Nursumeyye5 yok hayır ben tartışmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın. uydurma olduğunu söylemiş, ben bilgilendirme amacıyla yazdım kendisine
Nursumeyye5 ummanela Yok canım benim ben de tartışmak vs asla girmem öyle şeylere zaten demek istediğim saçma uydurma deniliyor ama öncesini bir araştırmak gerekiyor ona göre yorum yapmak daha uygun olur sonuçta ben bu isimleri düşünüyorum bu yorum beni üzdü yani