sasha Nursumeyye5 ahlas Asaf falan herkes koyuyor bu aralar, yağız da çok var, mirza da böyle maço ismi gibi. En iyisi cihangir derim, hayırla sağlıkla gelsin güzel yavrun, ben de bi oglus bekliyorum ablası hayirlisiyla🙏
Senzinc Nursumeyye5 ilk oğlumun adı yamaç ikinciye atlas kuzey mete düşünüyorum ama daha tam bu diyemedim 🤦🏻♀️
Vhhemho61 Nursumeyye5 Cihangir çok güzel tercihiniz bunların içinden olacaksa tabi 🥰 ama onu dışında Alparslan, Karel , Kaan veya Kağan , Baran , Kerem 🩵 inşallah gönlünüze sinen bir isim koyarsınız 🩵
Ladybird06 Nursumeyye5 Yağız ismini seviyorum ama Yağız Asaf şeklinde daha uyumlu bence. Onun haricinde beğendiğim isimler Emir, Mete
meva_asil_moms Nursumeyye5 Asil ❤️ ogluma ismini cok begenerek koydum Meva❤️kızımın ismini de anlamı guzel oldugu icin tercih ettim adıma da uyuyor diye
Tykmlk Nursumeyye5 Ocak’ta bnm doğum nasıp olursa kutay düşünüyor babası bn de utken ıstıyom öyle karsızım
zeynepsg Nursumeyye5 evet seçenekler arasında ama hiçbirine tam olarak okey olamıyoruz evet erkek ismi cidden zormuş
Bebekbekliyorz Nursumeyye5 ben Mirza ismini çok beğeniyorum ve galiba oğluşumun adını Çınar Mirza koyucam
Nurcann07 Ozlemgokce 800 gramlık minik savaşcıma “yiğit 💪” adını koydum 😻 her duyan isminin hakkını vermiş diyo🥲
Dalenkamader Ben henüz cinsiyet bilmiyorum ama başından beri ben dahil herkes erkek olarak hissediyor.O yüzden pozisyon aldım 🙊😅 Ben erkek olursa Ahmet Doğu koymak istiyorum adını.Hem peygamber efendimiz (sav) in ismi -Direkt Muhammed ismini koymak eşimin kültüründe büyük saygısızlık olduğu için - Ahmet; Doğu da medeniyet hep doğudan doğmuştur , güneş de doğudan.. Eşim de bende oldukça doğudaniz her anlamda 😄 Bu yüzden de böyle bir anlam yükledim🌸