Nursumeyye5 Cihangir Ahlas Asaf yağız Mirza Sizce hangisi veya isim önerileriniz varsa fikir verir misiniz erkek ismi çokk zormuş😒
zeynepsg Nursumeyye5 ben de aynı durumdayım bu hafta erkek olduğu öğrendim hiçbir isim içime sinmedi 😫
zeynepsg Nursumeyye5 bunlar arasında cihwngiri beğeniyorum biz bile düşündük ama tam olarak işte bu diyemiyorum
Nursumeyye5 zeynepsg Siz de mi Cihangir düşündünüz canım erkek ismi çokk zormuş 31 haftalık oldum halâ içime sinen bi isim yokk
zeynepsg Nursumeyye5 evet seçenekler arasında ama hiçbirine tam olarak okey olamıyoruz evet erkek ismi cidden zormuş
Nursumeyye5 MinikKalpb Bana bi tık sıcak gelen İsim bu sefer eşim istemiyor onun istemediği bir şeyi de koymak istemem🤷🏼♀️
Nursumeyye5 Tugba-ikizler İsim belirleyenlere gerçekten imreniyorum bizim isim son güne kalcak sanırım 😅
Ozlemgokce 6 ayımız bitti hepi topu 3 isim belirleyebildik erkek ismi çok zoooor 😂😂 Yiğit-Yiğithan Kuzey Kayra 😂
Nurcann07 Ozlemgokce 800 gramlık minik savaşcıma “yiğit 💪” adını koydum 😻 her duyan isminin hakkını vermiş diyo🥲
Lylarch Nursumeyye5 ahlas nedir ya mirza uydurma isimler yemin ederim şöyle erkek gibi isimler koyun ya
ummanela Lylarch ahlas uydurma bir isim değil arapça’dan geliyor. Halis’ten geliyor. Kökleri aynı zaten. ihlaslı olmak, halis olmak, temiz olmak anlamında.
Nursumeyye5 Lylarch Anlamı Arapçadan gelen üstelik ihlaslı halis temiz anlamlarına gelen bir isim sana uydurma geliyorsaa kendini bi sorgula bencee