Ummi_22 Beritan33 benimde annem baya bebek çeyizi gibi bir şey yapıyor kayinvalidem de supriz yapacakmış ne aldığını bilmiyorum annemin aldıklarını çoğunu bana sorarak aldılar. Şuan alacağım Deterjan Bakım ürünleri vs var
Beritan33 Ummi_22 ben de sadece deterjan alacam annemde almış ben bi tane alsam yeterli ama kaynanam asla bişiye ihtiyacın varmı diye sormadı bile hani bi hazırlık yaptıklarını bile görmedim acaba gerçekten bişi yapmicaklar mı
066 Ummi_22 Beritan33 bızımkıler öyle kıyafet falan çok almadı annem sallanan ana kucağı bebek dolabı aldı kayınvalıdem bebek arabası puset besık aldı geri kalanları biz tamamlıyoruz ıste
Ummi_22 Beritan33 ben annemin aldıklarını söyleyince bizde alcaz supriz dedi aldı mı alcak mi hiç bilmiyorum. Kendi bilir napalim
Beritan33 Ummi_22 benim kaynanam daha bi iğne almadı yani daha görmedim annem çokça elbise aldı bi park yatak beşik bide küçük beşik aldı mama sandalyesi aldı bi kaç da oyuncak aldı almasınj istemiyorum fazlaca onunda durumu yok kendşne göre
Ummi_22 066 bizimde öyle iyi ki destek verdiler bir çocuk dünyaya getirmek her şey sıfırdan almak cidden emek isteyen zahmetli bir iş
Ummi_22 Beritan33 almadı diye kafana takma sonuçta oğlunun çocuğu severek alması lazım. Zorla ya da söyleyerek yapması gerekmiyor almazsa kendi tercihi yani umursama
066 Ummi_22 evet öyle çok büyük masraf aşla eksik bıtmıyorkı reflü yatağı alıcaktım sonra vazgeçtim kızlar sızce gereklımı yaa kıraz cekırdeklı patık aldım gaz ıcın falanda
Ummi_22 066 aa gaz için bende alayım onu reflü yatağı gerekli değil bence hafif yatağa meyil verince oluyor ayni etki öyle değil mi. Park yataklarda zaten egebiliyorsun
066 Ummi_22 evet ya gereksiz masraf çok az yatacak zaten belki kemerde alırım bakalım duruma göre çok gazlı bır bebek olmaz umarım