066 MihribanErdem MihribanErdem ederim tabıkı canım ama kötü düşünme ıyı düşün ıyı olsun kasılmalar olabılır bu çok normal vücudun hamılelıge adapte olmaya çalışıyor sağ salım kucağına alırsın ınsallah bebişin bırtanem 🥰
MihribanErdem 066 Allah bin kere razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 💓 Rabbim sakınsın bebeklerimizi inşallah
Beritan33 066 ben de bugün 34 üme girdim ben ne pusetini ne arabasını aldım elbiselerini bile daha yıkamadım çokça eksiğim var pazartesi günü kısmet olursa inşallah gidip bebeğin pişik kremi olsun pudrası kendim için ihtiyaçlarımı falan alacam bakalım
066 Beritan33 senınde yaklaşmış canım günün bende aynı şekilde pışık kremi pudra galan bende bunları taraktır falan almadım bu ay 1 2 şey alırım artık dıger aya yetısmıyor malesefkı
Ummi_22 066 annelik içgüdüsü diye ir sey varmis plansız bri sey o da stres yapmayın her şey olacağına varır. Hepimiz bir günde anne olup yavrumuzu sarip sarmayacagız o gün öğrecez işte anneliği 💖
Ummi_22 066 evet arada onu da yapıyorum sadece soda içemiyorum normalde çok severim yaz boyunca da içtim hava biraz soğudu bıraktım içemedim
Beritan33 Ben çok az şeyler aldım bebek için hatta sadece hastane için aldım diyebilirim çünkü annem almış diye ben pek bişi almadım sizce iyimi ettim yoksa almalımıyım
Ummi_22 Beritan33 benimde annem baya bebek çeyizi gibi bir şey yapıyor kayinvalidem de supriz yapacakmış ne aldığını bilmiyorum annemin aldıklarını çoğunu bana sorarak aldılar. Şuan alacağım Deterjan Bakım ürünleri vs var
Beritan33 Ummi_22 ben de sadece deterjan alacam annemde almış ben bi tane alsam yeterli ama kaynanam asla bişiye ihtiyacın varmı diye sormadı bile hani bi hazırlık yaptıklarını bile görmedim acaba gerçekten bişi yapmicaklar mı
066 Ummi_22 Beritan33 bızımkıler öyle kıyafet falan çok almadı annem sallanan ana kucağı bebek dolabı aldı kayınvalıdem bebek arabası puset besık aldı geri kalanları biz tamamlıyoruz ıste
Ummi_22 Beritan33 ben annemin aldıklarını söyleyince bizde alcaz supriz dedi aldı mı alcak mi hiç bilmiyorum. Kendi bilir napalim