Polatalemdar Betulbaysal ilk gittiğim doktor tam haftasını hesaplayamamis bilgisayara da öyle kaydedince öyle gidiyor normalde mesela 23 haftalık hamileyim ama bilgisayarda 22 diye geçiyor
gulcehrem1 Bsraacelik 1-2 hafta öncesinde vajinal enfeksiyon geçirmiştim ondan olabilir mi diye düşünüyorum.Doktor brsy demedi şuan da bütün kontrolleri yaptı detaylı ultrason da vs bir sorun erken doğum için bir neden gözükmüyor ama yine de korkuyor insan
-Eminee Bircanm yaa benim 12. Haftada doktor erkek ihtimali yüksek dedi 16. Haftada kesin erkek dedi sizin bayağı nazlı bebek 😍
Mjdeee Merhaba arkadaşlar bende 24+6 14 Mart son haftam ama bir hafta erken olacak dedi doktor sezeryan olduğu için size sorum şu☺️ hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz Alışveriş vs. Ben aralık düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatlar yükselir diye😂
Eslem2112 Mjdeee bende ocakta falan başlamayı düşünüyorum Şubat’ın sonunda da hastane çantasini hazırlarım
Bsrbrg Kubraesber16 nasıl gidiyor hamilelik 🫣 ben pek bişey hissetmiyorum da sanki hamile değilmişim gibi göbüşümde Hafiften çıktı 😅
Kubraesber16 Bsrbrg kendimde cok zayif olmadigim icin bilmeyenler hamile oldugumu duyunca inanmiyor 😂 sirt ustu yattigimda belirginlesiyor karnim 18. Haftadan beri hareketleri cok net hissediyorum hareketleri olmasa bende hamile olduguma inanmam zaten supriz bebisim saglikla gelsinler insallah 🙏🙏🥰
Sadi Melikeckr çoğu ihtiyaçlarımızı aldım bi tek beşik kaldı doğum çantamı Ocak sonu gibi hazırlamayı düşünüyorum sen yaptın mı