07sudeeee DENIZ_55 merhabalar benimde böbrekde 5mm genişleme var ama erken doğum olabilir demediler kapatabilir düzelir dediler sadece tansiyon yüksek çıkıyor biraz bundan dolayı erken doğum olabilir dedi coraspirin kullanıyorum
DENIZ_55 07sudeeee anladım ben diğer bebeklerimi böbrek büyümesi yüzünden erken doğum yaptım bilemiyorum belki bünyeye göre değişir
DENIZ_55 07sudeeee dogumdan sonra düzeliyor duzelmeme şansıda var ama benim duzelmisti bundada düzelir inşallah
Melikeckr Betulbaysal ben daha h birşey almadım detaylı geçen haftaydı yarım saat kdar sürdü tüm organlarına baktılar cok şükür sağlıklı aslında alışveriş yapmak için detaylıyada girmeyi beklemiştim
Gamzeramo Yaseminguler benimde öyle 6 mart gibi gozukuyo uygulamada hayırlısı gece 12 den sonra 99 a düşcez 😁😊
Eslem2112 Mjdeee bende ocakta falan başlamayı düşünüyorum Şubat’ın sonunda da hastane çantasini hazırlarım
C9-3_g Benim uygulama ya göre 19 Mart ama ben sezeryan olucam için doktorumun dedine göre Mart ayının ilk haftasında dogum olucak inşallah sezeryanla 38 inci haftam 5 Marta oluyor