Sadi Melikeckr çoğu ihtiyaçlarımızı aldım bi tek beşik kaldı doğum çantamı Ocak sonu gibi hazırlamayı düşünüyorum sen yaptın mı
Betulbaysal Melikeckr daha yeni başladım alışverişe diyebilirim bu Kasım indirimlerimden kıyafetlerini hallettim , yarın da park yatağını alacağız . Çok eksik var daha . Detaylıyı yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız nasıldı çok heyecanlanıyorum
Bircanm -Eminee yok henüz belli değil ilk hamileigimde 12-13 haftalarda kızım olacağını öğrenmiştim bu bebiş nazlı çıktı gostermiyo 😂
Yaseminguler Biz şimdi kıyafetleri kaç aylık daha çok alcaz tecrübeliler varmı kışlık azmı alalım yazlık daha mı çok alalım ve hangi aylar daha çok gider kıyafet.çünkü martta bitcek ilkbahara girmiş olcaz kışı hamile bitircez
Bsrbrg Kubraesber16 nasıl gidiyor hamilelik 🫣 ben pek bişey hissetmiyorum da sanki hamile değilmişim gibi göbüşümde Hafiften çıktı 😅
Melikeckr Betulbaysal ben daha h birşey almadım detaylı geçen haftaydı yarım saat kdar sürdü tüm organlarına baktılar cok şükür sağlıklı aslında alışveriş yapmak için detaylıyada girmeyi beklemiştim
Bsraacelik gulcehrem1 benimde ilkinde 34 haftalık suyum geldi erken doğum yaptım size sebebini söylediler mi acaba şimdi doğum martta bu da öyle olacak diye çok korkuyorum
gulcehrem1 Bsraacelik 1-2 hafta öncesinde vajinal enfeksiyon geçirmiştim ondan olabilir mi diye düşünüyorum.Doktor brsy demedi şuan da bütün kontrolleri yaptı detaylı ultrason da vs bir sorun erken doğum için bir neden gözükmüyor ama yine de korkuyor insan
-Eminee Bircanm yaa benim 12. Haftada doktor erkek ihtimali yüksek dedi 16. Haftada kesin erkek dedi sizin bayağı nazlı bebek 😍
Defne-9080 -Eminee evet malesef benimde bebeğin eşi rahim ağzına yerleşmiş riskli bir süreçteyim dua edin lütfen 🥹
Sahsenem34- Tahmini uygulamaya göre 5 mart 26 haftalığız ama ogluusum erken gelebilme ihtimali varmış 2 hafta kadar önden gidiyoruz 😅😅