Bircanm -Eminee benim sezeryan olacak o yüzden erken olur muhtemelen 😊 Rabbım hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin ❤️
Zelihasap Yaseminguler benim mart sonu dedi doktor 2. Hamileliğin sezeryan belli olma tabi zamanında sağlıkla gelsin 🥰
HicretKar Yaseminguler 23+3’teyiz, 17-24 Mart arası tarih veriyorlar genelde ama bebeğin gelişimi haftasından ilerde gözüküyormuş. Bakalım hayırlısı…
Ceylan-kocak Bizde 23+4 olduk ve erken gelmezse 20 mart olacak doğumum insallah cinsiyetimizide daha oğrenemedik🤦♀️
Baharatajanova Cansu-can 16haftalik için Mart biraz erken değil mi cnm? Ben 22 ye girdim benim bile Mart sonu Nisan başı gibi dedi
Sadi Polatalemdar benim ilk gebeliğim bende normal istiyorum 22 hafta 5 günlük ultrasonda 5 6 gün önde gidiyoruz bizde
Mervs 23+3 olduk bizimde mart ama tabi riskli gebelik yaşadıgım için tam tarih kestiremiyoruz umarım vaktinde gelir 🥹🥰
Mervs Cansu-can martla mayısı karıştırıyo olabilirmisin 16 haftalık mümkün degil mart ayında dogum yapman için
Polatalemdar Betulbaysal ilk gittiğim doktor tam haftasını hesaplayamamis bilgisayara da öyle kaydedince öyle gidiyor normalde mesela 23 haftalık hamileyim ama bilgisayarda 22 diye geçiyor
Ebrulhn Benim de mart sonu görünüyor net tarih 02.04 ama belli olmaz tabi 🥹 normal doğum istiyorum hayırlısıyla