DENIZ_55 ravzae benim hem böbrek büyümesi hem bebeğin eşi yani plasenta büyümesi o yüzden erken doğum olma olasılığı var onun için şimdiden progestan kullanmıyorum bakalim ne zaman gelecek bey efendi bizi şaşırtır belki
07sudeeee DENIZ_55 merhabalar benimde böbrekde 5mm genişleme var ama erken doğum olabilir demediler kapatabilir düzelir dediler sadece tansiyon yüksek çıkıyor biraz bundan dolayı erken doğum olabilir dedi coraspirin kullanıyorum
DENIZ_55 -Eminee bilemem orasini ama benim diğer dogumum erkendi böbrek büyümesinden bunda hem böbrek hem plasenta buyumesi olunca erke. Dogum olur dedi
Defne-9080 -Eminee evet malesef benimde bebeğin eşi rahim ağzına yerleşmiş riskli bir süreçteyim dua edin lütfen 🥹
Bircanm -Eminee benim sezeryan olacak o yüzden erken olur muhtemelen 😊 Rabbım hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin ❤️
RezMom Yaseminguler 25+1 deyim tahmini doğum 9 mart 3 gün gecikip 12ye denk gelirse anasıyla aynı gün doğmuş olcak 😅😅
Baharatajanova Cansu-can 16haftalik için Mart biraz erken değil mi cnm? Ben 22 ye girdim benim bile Mart sonu Nisan başı gibi dedi
Mervs Cansu-can martla mayısı karıştırıyo olabilirmisin 16 haftalık mümkün degil mart ayında dogum yapman için