Pamuk Ay-33 Daha dün başladım.igne kullanmaya.Daha önce kaç kez antibiyotik kullandı sürekli tekrar ediyor.Gecen gün doktor öylesine tahlil aldı sonuçları almamistim hicbiseyim yoktu. Öylesine gittim sonuç göstermeye enfeksiyon çıktı iğne başladılar.
_Tazeanne Pamuk bende ilk defa çektim her ağrımda koştum acile ama yapıyormuş ağrı nasıl geçecek şaştım kaldım 😢ilaçta alıyorum her gün hap şeklinde
Ay-33 Pamuk ya idrarımı yaparken ağrıyordu hemen geçiyordu idrarımı yapınca ama 40 dakikadır falan belki 1 saat olmuştur yaptım idrarımi ağrı var iki kasığımdada uyuşma gibi aynı birde böyle kasigimin içi yaniyormuş gibi ağrıyor
Elifydn Ay-33 Çok su içip çok tuvalete çıkarsan hafifleyebilir , nadiren bende de öyle ağrı oluyor su içip tuvalete çıkınca iyi geliyor
Pamuk _Tazeanne Benim dün yoktu aniden başladı hayatımda ilk kez yaşıyorum.Kac kez hap kullandım ama o zaman agri yoktu.Igneye geçtik inşallah geçer.
Ay-33 _Tazeanne yanmada oluyormu vajinanizda benim hergun akşamları 20 dakika falan yanıp geçiyor önceden aşiri yanardı yanma çok yok ta işte agri ve iltihap geliyor
Ay-33 Pamuk inşallah canım ben ilçede oturuyorum yarın işte burdaki devlet Hastanesine acile gitcem hemen çok stres oldum çünkü
_Tazeanne Pamuk inşallah geçer bıktım artık ilaç kullanmaktan 😢Pazartesi gideceğim teste inşallah düşmüştür
_Tazeanne Ay-33 yok yanmam olmuyor kasık ağrım şiddetli iki defa oldu onun dışında hep karın ağrısı çekiyorum herşeye dikkat etmeme rağmen bi düşmedi pis şey
Ay-33 Elifydn tuvatten çıkmıyorum ki sürekli idrarim geliyor 😁😁 bugün doktor sıvı yetersizliği serumu taktı suyu az içiyormuşum ama tuvalete çok gidiyorum artık daha çok içmeye başlıyacam